På väg till Mantorp! VIS Porsche också på gång (=Very Important Supramannen!)

Nu rullar vi bortåt MANTORP PARK med ”The Captain” Johan Lind som kommit ner från Sälen för att bevittna detta och diskutera storslagna planer inför 2011. Vi är laddade som tusan och har redan åkt förbi flera ekipage som ska åt vårat håll!

 

Fick sms nyss från Rickard aka Supramannen som meckat hela natten och fått ihop sin ”folkrace-Porsche”. Bygget är tänkt att bli en absolut dräpare, och mellan raderna känns det som Rickard (självsäker som man sig bör vara) borde rulla ifrån oss Japsare t.o.m.  på sin ”Shakedown”? 🙂

 

 

Rolig, jobbig, snäll och dryg kille den där Rickard. Personligen älskar jag alla sortens original på denna jords yta, och han har verkligen blivit en profil i ”vimmlet” på Zatzy bl.a. där man antingen älskar eller hatar honom. En frontfigur är han helt klart för hobbyn, även om det ibland är Dr. Jekyll & Mr. Hyde varning på han… 😉

 

 

Var roligt att han uppmärksammades i Bilsport nyligen i samband med Action Meet, så var bara tvungen att hänga ut honom här i bloggen. Han är lika from och übertrevlig som bilden skvallrar om; i verkligheten dvs. På forum beror det som sagt på vilket humör han är på….. 😉 😉 (lägg märke till d u b b l a smileys!) 😉 (3st!).

 

Vi kommer berätta mer om Rickards nya Time Attack Porsche väl på plats, men nu har rapporteringen iaf dragit igång och våran nya gästbloggare kommer hjälpa mig med updates också!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?