GALLERI: Här är dagens viktigaste race-ekipage, the battle is on!

Nu har vi hunnit komma på plats, hälsa på alla goa gubbar och gummor samt haft förarmöte. Direkt efter gick jag ett varv med kameran för att fota de som hittills fastnar i ögonvrån. Några ekipage är försenade, men finns nu tillräckligt med bilar för att göra Top 10 riktigt intressant!

 

Roligast är de föranmälda favoriterna som faktiskt håller sina löften. Även riktigt kul att vi har en Nissan GT-R med P800-kit som dagen till ära blivit rensad på inredning och skodd med feta R-däck. Ska bli mysigt att se slutfarterna på rakan det monstret gör…!

 

Vi har även fått besök av Supramannen och hunnit ta ett snabbt galleri på hans Porsche, kommer inom en timme eller så. Men hoppas ni håller tillgodo med dessa bilder nedan som skvallrar om att det är ett gäng väldigt roliga gatbilar här. Här nedan en annan gammal vän som återuppstått i lagom tid som vi ska följa lite extra… 🙂

 

 

Kan inte låta bli att slänga upp en bil som kanske inte hävdar sig i toppen, men som jag kommer följa med intresse. Är min numera gode vän Jon aka Legos Mazda RX-7 som man varit med från första början på att leta upp på auktion- och sedan följt utvecklingen steg för steg.

 

Är just sådana kunder vi vill använda som mall för andra, köp en bil och dröm om att bli en Time Attack förare i rang med Gan-san i Japan. Jon har kommit långt i sina personliga mål, och kan tänka mig att dagen kommer bli extra speciell för honom då ”oskulden” på bana ryker… 😉

 

[nggallery id=180]

 

Nu ska vi börja se vad uppvärmningen ger, ska ut och mingla järnet och rapportera vidare till Pierre som får snabb-blogga lite. Ses snart!

En tanke om “GALLERI: Här är dagens viktigaste race-ekipage, the battle is on!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?