PÅ VÄG HEM: Nissan Silvia Spec-R med fullt bodykit mm!

Tänkte lägga ut en teaser på en fet Silvia vi har på väg hem. Vi ser helst att den hamnar hos någon som vill satsa på ett litet projekt, och vi är gärna med och sponsrar- ju högre ambitioner desto större gemensam satsning.

 

För er som söker ett projekt att bygga på helt solo kan ni också höra av er för att få ett riktigt bra ”projektpris” som innebär att ni gör det mesta själva på bilen…

 

 

 

SPECIFIKATION I STORA DRAG:

 

-Komplett kjolpaket med framskärmar och kolfiberhuv.
-Boost controller & boost meter.
-Öppet luftfilter, cat-back avgas och Intercooler.
-Advan fälgar.
-Ställbara Coil-overs runtom.
-Bytt motor och låda från Spec-R (6-vxl).
-Lätt reparationshistorik fram, frontpanel bytt. Airbag borttagen (auktionsblad som styrker detta bifogas).
-Kaross har gått 16 000 mil, Inredning fin (Grade B).

 

 

[nggallery id=58]

 

RIKTPRIS: 140 000:-, priset kan förhandlas uppåt och nedåt beroende på kundens önskemål, KONTAKTA OSS med frågor vid intresse!

3 tankar om “PÅ VÄG HEM: Nissan Silvia Spec-R med fullt bodykit mm!

  1. Brenna says:

    Hehe, det känns faktiskt lite sorgligt att gå ifrån Silvia. Det är en sjukt rolig och potentiell bil. De går att göra till riktiga monster:) Men det kostar ju som sagt, och har man inte ett stadigt jobb så blir det jobbigt. Sen är de enligt mig en av de snyggaste skapelserna från Japan. Legacyn ser jag fram emot. Jag tror det kommer bli en grym året runt bil. Den ser ju inte allt för pjåkig ut heller så! Men kommer nog sakna sladdandet en del! 🙂 Men ska ha legacyn åtminstone fram tills man får ett stadigt jobb, sen får man se om de blir en S15 eller något liknande igen!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?