Nytt Speedhunters + Fredric Aasbo (2JZ-GTE x Toyota 86-X) projekt till Gatebil Rudskogen!

Som att det inte räckte för mediajätten SPEEDHUNTERS.COM med att ta ”Mad Mike” Whiddett till GATEBIL RUDSKOGEN den 13 – 15 Juli, nu avslöjas ännu ett projekt som går och ökar glöden än mer inför detta sanslösa ”be there or be square” event i sommar.

Det är den sanslösa kombinationen av Fredric ”The Norwegian hammer” Aasbo som ska vara pilot i en splitt ny Toyota 86-X med en 700HK 2JZ-GTE motor!

Vi kan inte låta bli att kärleksfullt hata att dessa amerikaner kommer göra mer än att stjäla showen på plats; de kommer äga den och snart kommer väl namnbytet till ”Speedhunters Festival 2012” också…? 😉

Skämt åsido så är det beundransvärt att de fortsätter leda industrin framåt, det går ju inte förneka att många inklusive oss själva tagit grym inspiration från deras koncept; och nu kommer de lyfta Gatebil events till nya sjuka höjder.

Men där tar röv-kyssandet slut, och nu måste ju vi Skandinaver känner ännu mera press på oss att prestera för att visa världen vad Gatebil egentligen handlar om?

Vet att det finns många team som har en del jokrar att visa upp som förhoppningsvis kan ge både Aasbo och ”Mad Mike” en match iaf. Vad tror ni…?

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?