Nyckeldag imorgon = check-list slakt; planering för veckan spikad!

Inte riktigt den måndag man hade hoppats på, men får vara glad över att många pusselbitar man haft frågetecken kring ändå börjar ordna upp sig.

 

Vi ligger fortfarande långt efter i många saker även om det ordnar upp sig, mina enigmatiska check-listor ska få sig en rejäl holmgång imorgon och hoppas ha mycket ”småskit” clearat lagom tills att man åker till K-holm på onsdag.

 

Väl där så ska 200MPH SOARERN bli servad och ett sista minuten beslut om den klarar en resa till Emmaboda eller inte skall tas. Kardanaxeln har varit så sjukt obalanserad sista tiden att man helst skulle vilja lägga lite mer tid på den innan en längre resa. Finns olika alternativ att välja på för hur man tar sig ner, ett s.k angenämt problem… 😉

 

 

Är annars utan bil då min far tog tillbaka sin Legacy och man inte haft tid att felsöka den franska arbetshästen med nummer 406. Skönt då att 736HK lyxvagn från Toyota är på väg upp som stand-in. 😛

 

Torsdagen ser mera ledig ut även om enda kontorsdagen innan en hel helg borta ställer vissa krav. Händer mycket i verkstaden samtidigt också, får t.o.m. kalla in den gode ”var är boxen” Henrik Gunnarsson för att kvällspass som sträcker sig till hela fredagen för att hinna med alla leveranser.

 

 

Men nyckeldag imorgon då jag låser in mig på kontoret från tidig morgon, då kommer även detaljer för den första ”Superior Syd” Japan-bilträffen också.

 

Drick din kaffe med bloggen uppe, syns imorn! 🙂

3 tankar om “Nyckeldag imorgon = check-list slakt; planering för veckan spikad!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?