En vacker dag börjar man räkna bilarna… Chock!

Gårdagen ägnades till stor del andra halvan åt att planera för denna enormt betydelsefulla vecka. Efter lite scouting reports fick vi det till att det är nästan 30 bilar på plats i Superior-garaget just nu!

 

 

Många av dom är bilar till salu, redan sålda bilar som precis inkommit från Japan samt de som precis blivit färdiga för leverans. Andra tuning-projekt som vi bara har sluttampen på innan ägarna ska hämta dom.

 

Ettrigast är de flertalt felsöknings-jobb som ständigt droppar in då vi är ledande i Sverige på att ”lösa strul” som inte går att definera som något mekaniskt fel.

 

Det tråkiga med sådana projekt är att man bara kan gå på ett felsökningsmoment i taget, om inte det löser problemet eller vidare jobb krävs… börja om från noll med offert och att boka tid för det. Tro mig, det är minst lika frustrerande för oss som för ägaren till bilen. Därför är min uppmaning till folk:

 

Köp aldrig en bil med ”ah, men det är något småfel på den- säkert räcker det bara med bla bla bla”. USCH!

 

 

Men det är bara köra på, kalendern är mer än full nu Maj ut för både MAJOR och Superior Imports. Ser fram emot att komma hem från Emmaboda och förhoppningsvis ha fått iväg 1/3 av det som finns inne nu. Krävs lite flyt för att lösa de som deadline är kärv på, men vi gör vårat bästa…

 

Mycket jobb med administration av ekonomin idag. Alla vi som älskar moms klappar nu!

 

(Ingen klappade, lustigt…). 😉

3 tankar om “En vacker dag börjar man räkna bilarna… Chock!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?