Nästa stora berg att bestiga: ”Gatebil is ALL IN” filmen påbörjas…

Idag var det klent med nyheter på kontoret, har fortsatt rodda i diverse eftersläp och även lyckats få ner nya iOS5 till iPhone som till skillnad från tiden med Nokia, Windows och allt vad det kan heta gick oförskämt smidigt. Man blir snabbt bortskämd med Apple och börjar hitta mer och mer i den iMac som nu pryder skrivbordet! 🙂

 

Men vi har haft en kille som varit mycket mer aktiv när det kommer till att jobba med sånt som kommer skänka alla er bloggläsare mycket glädje i höst; nämligen nästa stora SUPERIOR MEDIA produktion = Gatebil is ALL IN 2011!

 

Superior Media – Gatebil Festival @ Mantorp Park 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

Givetvis syftar jag på den teaser som är i slutet på ovan film, och ni stammisar trodde kanske att vi hunnit glömma detta; men det säger jag ett stort icke till!

 

David Johansson har denna vecka grottat in och sorterat ut en massa råmaterial, så vi under helgen kan köra ett par sessions och sålla ut vad vi ska ha med- samt vilken inriktning filmen ska ha. Det lutar starkt åt att det starka materialet när så många sjukt duktiga/galna förare med tokigt många kameror på sig ska få tala sitt tydliga språk.

 

 

(Limmet var en av de som deltog i våran session där vi kunde slänga ut nästan ett dussin tunga Gatebil-profiler på Mantorp Park för sig själva…)

 

Därför kan vi nog för första gången byta still helt och försöka prova något nytt, tänk er att vi försöker återberätta allting som om det vore live; med instant replays och hela kitet. Vi får se om det blir bra, men som alltid måste vi prova nya inriktningar så att framförallt David får fler dimensioner i sitt filmande/klippande.

 

Mer än så säger vi inte, förutom att mannen som omnämnts ett par gånger i inlägget bör hyllas för sitt arbete främst bakom kameran denna säsong.

 

Det är en lååång lista av material som ska göras produktioner av, och det har vi honom att tacka för. Spelar ingen roll hur röda rönnbären är = vi som läser Superior-bloggen kommer överleva vintern ändå! 😎

En tanke om “Nästa stora berg att bestiga: ”Gatebil is ALL IN” filmen påbörjas…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?