Dagens agenda stavas M A I L… Snart dags för nytt veckans grus?

Har innan och efter Superior Meet 2011 kommit av mig lite med mailkorgen, men med lite pillande på den nya iMac som införskaffats så är allt redo för att göra ett rejält ryck idag.

Söka ständig utveckling har sitt lilla pris ibland, men på lång sikt kommer det innebära kortare väntetider för svar etc (märks det att man lyssnat på partiledar-debatt idag?). 😉

Förra lördagens meet har iaf. hunnit sjunka in nu, och det är sakta men säkert man inser att det är dags att snart ta på sig den stora ”vinter-uniformen” och marchera in i hårt arbete inför säsong 2012.

Många som följt oss detta år har nog fått sig en del tankeställare om vad det är vi håller på med, och det finns massor att utvärdera lika mycket för de arbetsgrupper som finns inom Superior- men också för er läsare att ropa till om vad ni tyckt om de olika delarna.

Så därför funderar man på att till helgen göra ett VECKANS GRUS där man kanske skrapar ytan på en hel del saker på gång framåt. Vi ska som sagt kika bakåt och låta alla komma med synpunkter lite längre fram som steg 2…

Är inget dumt väder vi fått idag så bara njuta för fulla muggar, hur många av er har kvar ”finbilen” i trafik fortfarande…?

6 tankar om “Dagens agenda stavas M A I L… Snart dags för nytt veckans grus?

 1. !JZ Tompa says:

  Jorå,fin bilen är fortfarade påställd.
  Hade ju tänkt åka på driftträning med Telgedrift grabbarna på Almnäs den 15/10,men det vart inställt!
  Ja,ang.”utvärdering”så måste jag nog säga att rapporteringen från Frankfurt slog ALLA rekord i antal och omfattning.
  Jag har fortfarande inte grepp om det materialet.
  Kan kanske bero delvis på att nya bilar inte är av samma intresse som JDM scenen och man väljer att inte fördjupa sig i det.
  Keep up the good work!
  JDMmm…

  • Micke_J says:

   Tompa: Sådan feedback är värd mycket, även om vi helt uppriktigt märkt av och är besvikna över att Frankfurt inte kittlade våra stammisar så mycet. Ni får lita på att det är en sån grej vi ”måste ha” i portfolion om vi ska ut i stora världen, men att vi inte kommer lägga fokus på sådana events om inte tillfället serveras på silverfat…

   Ronny: Du har nog hört och glömt mer än du tror om framtiden. Men det som skiljer agnarna från vetet är just att realisera alla visioner och kunna få den stora soppan av olika influenser att smaka gott. Du är precis som alla andra som varit lojala denna säsong en på förhand stark pusselbit där din egna vilja avgör hur stor den blir i slutändan. 🙂

   Per: Ni Subaru-folk… Bortskämda!

   Tonkan: Stackars dig som måste ”köra upp” soppan i bilen. Astrist ju. 😉

 2. Ronny "JAM" Thomasson says:

  Jag gläds å Superior’s vägnar och väntar med förtjusning på vad som komma skall. Nu vet jag lite (om än ytterst lite) vad som händer bakom kulisserna. Det andra kan jag läsa mellan raderna.

  Och jag vill vara först med att säga att det ser ut som om det blir ett intressant 2012! Oavsett hur mycket man kommer att få ta del av det, må det vara fortsatt samarbete, som läsare, kund (?) eller vad det än må vara.

 3. 1JZ Tompa says:

  När det gäller ”repotage”biten kan man nog säga att jag personligen har störst behållning av repotage från evenemang där man själv deltagit och får uppleva allt man varit med om igen fast ur en annan synvinkel,det gillar jag.
  Sen tror jag att så mycket mediaträning som möjligt i alla former tar Superiors repotage crew framåt med stormsteg.
  JDMmm….

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?