Med nya rutiner införda på kontoret önskar jag alla en trevlig helg!

Det blev fart på en själv tillslut och man lyckades knyta ihop säcken tillslut på många saker man velat få sig en klar bild över!

 

Lika mycket som man är pedantisk med checklistor och dylikt så är man medveten om vilka saker, som hur man än försöker alltid verkar vilja släpa efter…?

 

Ordet learning process är väldigt intressant, men man kan inte använda det som ursäkt hur länge som helst. Har senaste tiden efter speciellt ÅRSMÖTET 2010 (som jag rekommenderar alla att läsa minst en gång till) rannsakat mig själv och sökt bättre vägar i allt man åtar sig.

 

webshop_logoHoppas det inte är något man behöver skriva om så  mycket, utan att det som med våra bilar vi säljer ungefär- visar sig i att ni märker att vi håller en ännu bättre service framöver.

 

Är än en gång dom där små detaljerna som man vet spelar stor roll för dig som man vill bättra sig mest på, som att kolla ett pris på en eftermarknadsdel och dylikt. Längtar till en riktig webshop t.ex…!

 

Imorn bär det av till Katrineholm för att pyssla om lite där, en liten omväg förbi Strängnäs blir det också. Alltid en skön känsla att ha ett andra hem därborta, även om det som det kan vara med t.o.m. närmsta familjen; inte alltid är uppåt på alla delaktiga i den! 😉

 

 

Men hey, riktig vänskap står upp även om det stormar kring ibland. Ärligt talat ser jag ingen utveckling utan lite motgångar iaf. Vet att det varit tydligvis så, att saker måste bli sämre innan de blir bättre- och man hoppas det i blandad kompott bär frukt av det än mer närmsta tiden.

 

Hoppas folk som står en nära vet att det värsta enligt mig man kan göra mot någon i en relation; det är att ge upp- och bara bli likgiltig och ignorant. That means Game Over in my book…

 

Önskar alla en jättetrevlig helg, imorn hoppas vi på att SIR_PIERRE har något roligt att gästblogga om igen…!

4 tankar om “Med nya rutiner införda på kontoret önskar jag alla en trevlig helg!

 1. Adam Wangan Meet Crew says:

  Sant micke,mycket klocka ord där.. jag resonerar för att känna lycka måste man minst en gång känt olycka.. och sen resa sig ur det stärker bara en själv!

  Vill även ta upp detta med Wangan Meet här 😀 Datum satt den 28e Maj 2011,förhoppningsvis på Biltemas parkering som sist.
  Demobilar från er närvarande? 😀 Ser fram emot säsongen 2K11 och hoppas fler av er som läser denna bloggen dyker upp där,desto fler desto roligare.

  Men sen undrar jag även angående det med gästbloggen som vi snackade om sist? 🙂

  Hoppas också alla får en skön helg 🙂
  MvH Adam och resten av gänget från Wangan Meet 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?