Måndag utan några klagomål; Subaru Legacy Wagon upphaussning…!

Ahh, nu är det måndag igen! Folks stora hackkyckling. Ser framför mig hur folk stegar fram till kaffeautomaten, stör sig på att mjölkpulvret är slut och brister ut uppgivet ”fyfaaan för måndag…”. 😉

 

Här är det tvärtom! Är kvitt min lilla svacka från i lördags förutom att magen kanske inte är med i matchen riktigt. Idag väntar ett besök hos våran revisar från ÖHRLINGS PWC och inlämning av bokslutet som legat och förföljt mig ett bra tag nu. Mycket ska det vara med dessa pappersjobb, men det får man ta.

 

Senare idag kommer en bil på ingång upp i BILAR TILL SALU delen. Det är en fräsch och fullurustad Subaru Legacy GT-B E-tune, jajamensan- äntligen en Legacy kombi! Vet att denna modell varit helt sjukt populär för oss sen i slutet av förra sommaren, och intresset verkar inte avta. Ni som slagit till och blivit första generationens ägare av bilen; be ready to get some attention!

 

bh5-068439fe

 

Ovan bil är en riktigt fräsch originalare som är fullutrustad med den feta helskinninredningen samt Macintosh stereo. Funkar rätt bra med en rymlig komfortbil som dessutom har 280HK sekventiell Twin-Turbo tycker jag.

 

 

Faktiskt rätt förutsägbart att Japanernas mer ”Europa-betonade” modell går så bra här i Sverige. Vi tycker det bara är kul då det är en tacksam modell att göra med, ofta är bilarna använda som brukisar och därför välbehållna.

 

Kommer framöver komma en till Legacy som är lite extremare påkostad med massa eftermarknadsdelar, även den en kombi! Vi försöker hålla mångfald hela tiden och inte bara ha standardbilar i lager som konkurrerar mot varandra. Undrar vilken som blir såld först?

 

KONTAKTA OSS  ifall du redan nu fick lite pirr i magen… 🙂

9 tankar om “Måndag utan några klagomål; Subaru Legacy Wagon upphaussning…!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?