MajoR skvaller, remskivor och A/C-removal kit på gång!

Hade några ord med den inre kärnan i MAJORherrarna Mattias Lind & Johan Carlsson om närmsta tidens planering.

 

Det är fortfarande högsta prio på att Robin ”Phantom” Antonssons 3.4l 2JZ-GTE blir helt färdig inför mappning i bromsbänk i mitten av Maj.

 

På vårat första projekt vill vi inte lämna något åt slumpen utan håller stenhårt på att ha en god marginal av tid och energi över hela tiden. Men vi kan nu avslöja att några av våra första produkter är på väg ut:

 

MajoR 2JZ-GTE Crank-Pulley kit:

 

 

Dessa läckra remskivor är natureloxerade, för en äkta raceinriktad stil. Men vi kommer även erbjuda en handfull unika färger för er att välja på! Dessa skivor kommer ha teknisk spec som är av minst lika hög kaliber som våra konkurrenter. Bara det bästa materialet och en konstruktion som är driftsäker, samtidigt som du sparar vikt.

 

KONTAKTA OSS vid intresse, första provkollektionen kommer vi exklusivt släppa i SUPRA CLUB SWEDEN men snart kommer de finnas tillgängliga för allmänheten att köpa också…

 

Nästa sak vi har på gång är: Komplett kit för att ta bort A/C-kompressor på 2JZ-GTE! Otrolig nyttig grej som vi kommer sälja som komplett kit med rem och allt för att enkelt ta bort din onödigt tunga, kylningsförstörande och effektstjälande A/C-.Bästa av allt är att du får välja bland flertalet färger på den också, snyggar till ditt motorrum avsevärt!

 

img_3450

 

Detta är bara början, vi skyndar långsamt och släpper endast produkter som är noga utprovade och har en habil produktionsplan bestämd. Tomma löften = nej tack!

 

KONTAKTA OSS ifall du vill specialbeställa något annat till din motor…

3 tankar om “MajoR skvaller, remskivor och A/C-removal kit på gång!

  1. cimmy says:

    Ser ruggigt bra ut. Jag hoppas ni kommer göra Pulley kit till rx-7an? köper direkt i så fall =) har ju redan MajoR fuelrail på nu. Nästan ett måste att smycka ut så mycket som möjligt med era egna delar =) Tummen upp.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?