GALLERI: Toyota Supra 6-vxl TT på väg till Jakob från STHLM!

Ännu en Toyota Supra MKIV 6-vxl med Twin-Turbo på väg till Sverige. Denna gång till Jakob Lund från Stockholm som sökte efter något med ”det lilla extra” i skick utan att vara blyg för att betala för det heller.

 

Vi letade och budade friskt på alla intressanta objekt, men som trenden är just nu så är utbudet av 6-vxl TT i Japan sämre än på länge och man fick ha lite tålamod.

 

För ett litet tag sedan så hittade vi iaf helt rätt ex. dessutom med äckligt fina fina BBS LM fälgar i 18″ och genast där kunde man se ett mervärde i att öka budgeten lite. Blir ibland så att man får skjuta till lite då man anser det vara värt att buda över sin prisklass, men självklart försöker vi ha som mål att alltid ropa hem så mycket som möjligt för dig som kunds pengar utan att spräcka budget.

 

 

Detta välvårdade ex. har bara gått 4400mil och bara en sådan sak trissar upp slutpriset en del. Men man belönas av att få en bil som fortfarande har den ”rätta” känslan, speciellt en så otrolig kvalitetsbil som Supra kommer kännas ”som ny” fortfarande med detta miltal. 🙂

 

[nggallery id=124]

 

Vi önskar lycka till åt Jakob och lovar att när den är i Sverige dela med oss av mer media…

19 tankar om “GALLERI: Toyota Supra 6-vxl TT på väg till Jakob från STHLM!

  • Micke_J says:

   Tack Adde, det värmer (både mig och Jakob!). 😀

   Kan utveckla det där ytterligare… Det finns väldigt få Supror i Sverige som av naturen är i så bra skick. Finns dussintals entusiastägda som ”gjorts i ordning”, men vill man ha en i detta ”orörda” skick så håller jag än mer med dig om att få vill betala för dom exen från början.

   Tyvärr många som har en bestämd uppfattning om vad en fräsch Supra ”max” får kosta, men de kan få lite att fundera på när de väl ser Jakobs nyförvärv (som inte var sååå mycket dyrare än en ”standard” helt ok bil!).

 1. Jakob says:

  Kan säga att jag e helnöjd också, har suttit o dreglat hela kvällen över bilderna 🙂
  Blir riktigt skoj att se den i verkligheten o framförallt köra den, kommer helt säkert ha ett leende på läpparna som kommer sitta kvar länge.

 2. Gzon says:

  BBS fälgarna är långt från tyngst på marknaden men Volks lättviktsfälgar är helt sjukt lätta. 7.5kg/hjul skiljer mellan mina BBS 9×19 och Volk 10.5×18. Det sköna med riktiga hjul som BBS, Volk, OZ och Advan är att de håller för att köra över potthål och curbes.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?