Klockan är nu 10.00 och…

…mässan öppnar nu för allmänheten. Lite småseg efter en sen kväll igår, dock inte med fest utan ”nattliga aktiviteter på gatan” (jo det vart av tillslut, blir en liten rapport om det senare). Idag är en lagom dag, ska försöka röra mig mer och fota av höjdpunkter. Får se om man glider förbi Marcus Walz monter och utbyter ett par ord med honom, vad är oddsen för att man får in honom på ”Japanska Fast & Furious”-bilar? 😉

 

Lukas och Suzzi är igång och bedömer bilar, så det är bara stå rakryggt nu om de går förbi just din bil. Har faktiskt svårt att se någon solklar favorit för de tyngsta titlarna här. Många som satsat på show i själva montern än bilen i sig men det hoppas jag måste bli genomskådat som bond-PR. För min egen del har jag redan nämnt litegrann vad som imponerat på mig. Men ska spana mer idag och leta fram ett par favoriter.

 

Gzon och jag ska iaf. ta fram varsin ”tio i topp” och årets Superior choice. En titel med överlägset mest ära att få den här helgen. 🙂

En tanke om “Klockan är nu 10.00 och…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?