Gårdagens träff och race!

Efter en väldigt trevlig middag med Supra Club Sweden på SOYA och att vi mött upp Henrik Gunnarsson, en RX-7 kund till oss där vi byggt motorn från grunden till 550HK (!)- så var det dags att börja umgås med andra trafikanter på Jönköpings gator. Vi plockade upp Pierre med koppar/carbon 350Z’an och begav oss mot A6.

 

Snacka om flashbacks man fick från FÖRRA ÅRETS VALLÅKRATRÄFF denna afton! Polisen är verkligen övertygade om att gatbilar är djävulens påfund och gjorde allt för att ”störa” denna träff. Japp, ordet STÖRA är verkligen ljusår från att ”hålla ordning” eller något annat som man tycker poliser har som uppgift. Istället för att göra det lätt för sig och låta folk parkera på stora A6 parkeringen för att få allting koncentrerat och enkelt att fördela sina resurser på, så spärrade de av alla infarter och lät tjuriga bilister svina runtom på gatorna istället.

 

Var verkligen kaos med fylla, bilar som letade som yra hamstrar efter ett sätt att komma in på parkeringen och dylikt. Vi parkerade vid Shell och gick bort en sväng, men det mesta hade dött ut då. Fick samtal från ett par kunder och bekanta om vart det skulle hållas ”prestandamätningar på gata” och vi begav oss dit!

 

Var galet lång kö och en smula oorganiserat, men det får man räkna med när det är Elmia-helg. Var väldigt nöjd med att visa upp bilen lite smått där. Tror fler än en gillade min HELT ORIGINAL SUBARU FORESTER STi -04! Vet att en Toyota Supra förmodligen blev lite förvånad över att en familjebil kan röra på sig såpass… 😉

 

20090412771Efteråt blev det reträtt till hotellet och använda upp våra gratiskuponger i baren. Ingen av oss är speciellt känd för att dricka alkohol, så vi hade en slant att göra av med. Vart en hel del mineralvatten att ha på lager på rummet, en stor Baileys till Gzon (flickdricka haha) och en utsökt speciallagrad Caoil Ila whiskey till mig. Efter den vart man helt paj och sov som en stock… 🙂

5 tankar om “Gårdagens träff och race!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?