JUN 3.2 2JZ-GTE Soarer går i vinteride!

En Soarer med 2JZ-GTE och 6-växlad Getrag som krämar ut 736HK funkar tyvärr inte på vintern. Så dagen var tyvärr kommen, det sunda förnuftet segrade och även om man sett att det blivit torrt på vägarna emellanåt så bestämde jag med Gzon att det var dags att ställa in pärlan:

 

 

En tvätt först så den inte skäms för sig i garaget vart det också, gud vad jag älskar min bil!

 

 

Det ritas på en hel del planer för att kärran ska lyckas kvala sig in i Elmia 2010, så den bilden ovanför blir förhoppningsvis den sista med det ”gamla” utseendet. Inget major som ska göras, bara en hel del förädling så mitt Aston Martin stuk byggs på lite.

 

Snyft, snyft… Nu är det en lång vinter framför mig. Har alla andra också hunnit ställa av sina finbilar eller var man inte den sista?

6 tankar om “JUN 3.2 2JZ-GTE Soarer går i vinteride!

    • Micke_J says:

      Vågar jag erkänna det? Åker runt i en Peugeout 406 Kombi med automat, en fräsch -00a. Finns CD, el-stolar och den tar mig från A till B. Det blir ett mellanår för mig med ball vinterbrukis. Nästa år återkommer jag nog med en busig Forester STi igen… 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?