Årets Superiorfoto kandidat #10 – Tommys FD3RS @ JDM Face-off II

Efter ett par dagars vila i tävlingen ÅRETS SUPERIORFOTO så fortsätter vi där det stannade sist med denna underbara bild som ”Nosse” tagit:

 

 

Detta är den gamla Superstage-bil Gzon byggde från ett naket chassie, som Tommy från Kungsbacka köpte färdig och har trimmat vidare på via oss. Ni kommer se en hel del av den nästa år.

 

Evenemanget var Supraklubbens träff på Mantorp, JDM FACE-OFF II där det samlades en hel del snabba bilar. Vem som vann? Jo, det kan ni nog gissa. Men läs gärna då det var en riktigt tuff Trackday! 🙂

3 tankar om “Årets Superiorfoto kandidat #10 – Tommys FD3RS @ JDM Face-off II

  1. Edin says:

    Denna bilen är och kommer alltid kommas ihåg som ansiktet utåt för Superior Imports. När vi för första gången skulle träffas för att disskutera affärer och du kom och mötte upp oss i en 740 🙂 Minns det som igår! Vi åkte vidare för att möta upp mekanikern i företaget(Martin G aka Gzon) och han kom i denna sanslöst feta RX7.. Berättade att han verkligen byggt den från grunden och allt som var gjort. Herregud! Sen vidare till race i uppsala(om jag inte minns helt fel), där björk, skylinemannen o massa andra välkända biltokar var på plats.
    Ja fyfan, det var något år sen nu! Hoppas verkligen vi träffas mer nästa säsong än vad vi gjorde iår!

    Nu angående bilden: fotografen fick till en bild som får ut det argaste ur RX7a. Både bilden och bilen skriker race, samt klass!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?