Inget Japmeet 2009 – vad göra istället?

Bland förra veckans tråkigare nyheter man fick var ju att JAPMEET ställer in sitt arrangemang 2009 och satsar på nästa år istället. Som nödlösning är man utställare på Gatebil, och jag ska prata närmare nästa vecka med Ordförande för träffen Peter Långfors vad man kan hitta på där.

Vi hade ju långt gångna planer på att göra denna träff till våran main event denna säsong. Vi har lagt ner stora summor på VÅRAN TIME ATTACK BIL och hoppades i år åter arrangera ett äkta sådant race. Peter var inte intresserad av att göra en bantad version till i år, och ärligt talat är det för kort om tid att få tag i en bana och kunna få en solid planering för något sånt.

 

dsc9324ki2

 

Riktigt tråkigt faktiskt, och det genomsyrade hela Elmia där mer än hälften av alla JDM-entusiaster man pratade med vart riktigt ihopbrutna över att det inte skulle bli något.

Så då är frågan, vad göra istället? Vi på Superior har iaf. bestämt oss för att vara med på SUPRA CLUB SWEDENS två banträffar (Kinnekulla i Juni och Mantorp i Augusti).

En annan idé vi har är att ha en ”Superior Summermeet” hos en gammal bekant till oss i Halmstad, men senast idag ringde han och hade massa andra riktigt grymma ideér…

 

Vad säger ni där ute då, vad gör ni istället för Japmeet…?

10 tankar om “Inget Japmeet 2009 – vad göra istället?

  1. Wolf says:

    Ja själv va man ju regält taggat på JM då kortet fås 6 dagar innan de skulle vart… så nu får man bäl bryta ihop o gå vidare… o satsa på jobbet istället… kommer ju köra massa bil med såklart.. o får väl se hur mkt tid man har o möjligheter o åka iväg på evenemang….

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?