Den här Volvon får mig vilja… Segla iväg!

Det börjar snart bli dags för första kvällen av NHL SLUTSPEL! Det är underbart sällskap att ha i bakgrunden medan man sitter och pular med auktioner och försöker få saker gjorda i korrespondens med andra delar av jordklotet.

 

Fick nyss ett tips av Brenna om en Volvo, jag är inte mycket för att slumpmässigt bara snacka blaj om bilar. Men kunde inte hålla mig från att säga att denna Volvo får mig sjukligt sugen på att börja segla!? Dra fram livvästen, hissa segel och ställa mig på babord sida med en fet kikare? Någon som sett MASTER & COMMANDER och kan tänka mig i samma roll som Russel Crowe typ? 😉

Förste läsare som kan ge en vettig kommentar varför man känner så får en kaka på framtida träff.

 

 

PS. Tycker ni man ska hålla sig strikt till Japanska bilar, eller bara köra på det man stöter på? Ombyte förnöjer ju, och jag är absolut ingen insnöad JDM-nörd utan inbiten bilentusiast.

Favoritmärke får jag ta och avslöja längre fram, kan någon dra en gissning (det är inte Toyota även om de toppar alla mina listor för kvalite vs prisvärdhet etc.).

3 tankar om “Den här Volvon får mig vilja… Segla iväg!

  1. Brenna says:

    Haha påminner den om att segla så handlar de lätt om en optimistjolle! Smaken är ju som baken, och denna bil fick de att krypa längs ryggraden på mig. Köp denna bil micke, så kommer du snarare känna dig som ”simple jack” i Tropic thunder” än russel crowe;)

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?