Inför morgondagens filmäventyr med Superior Syd!

Helt färdig i sinnet så är det bara försöka börja ladda om batterierna inför tidig avfärd till Katrineholm igen imorgon.

 

Stoffe och David från Superior Syd kommer upp för att hämta den förstnämndes Subaru Legacy och bistå med en heldag av foto & film!

 

Vi går på Knock-out med annonseringen för att sedan trappa ner lite och prioritera eftermarknaden och alla träffar som kommer vara i mitten av säsongen.

 

Det innefattar lite allt möjligt, ska inte slita på uppmuntringar som ”du som letar bil bör verkligen hålla koll” (så är det ju alltid hos oss)- men känner för egen del att detta ska bli extra spännande och generera i ett gäng nya medlemmar i Superior-familjen. Extra roligt blir det att se vem som blir far till vissa lite ”speciella” barn vi erbjuder just nu, eller vad säger ni om ”vill-ha” faktorn på bilen nedan…? 😉

 

 

Inte långt till Emmaboda nu heller, dit blickarna sätts efter att vi levererat ett gäng bilar närmast och som sagt fått fart på annonseringen. Sommaren är här, slänger in en skön ”somrig” låt a lá Micke_J på det:

 

The Strokes – Barely Legal

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=zQKn3ayAcDE&translated=1

”I didnt take no shortcuts, I spent the money that I saved up…”

 

Får se om man är lika pepp imorn runt 06.00 när man ska börja åka mot K-holm… God natt! 🙂

En tanke om “Inför morgondagens filmäventyr med Superior Syd!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?