En fartfylld dag av foto/film, nya bilannonser på väg ut!

Igår var man på plats i Katrineholm för att låta de kreativa vätskorna i kroppen komma till nytta. I en del av våran satsning att ”ta nästa kliv uppåt” så vill vi förbättra kvalitén i våran annonsering genom att de flesta BILAR TILL SALU ska få en liten videofilm var. Till min hjälp tog jag (fortfarande inoffciell titel) Superior Syd som i ”mediadelen” består av Stoffe och David. Såhär såg det ut mest hela dagen:

 

 

Det går inte slå den uppriktiga och ärligt talat estetiskt intressanta upplevelse video i HD ger. När det dessutom är lite clever redigerat och med en alldeles lagom slinga musik så kan man ju faktiskt ägna sig åt att slötitta på annonser utan att ens vara på jakt efter en bil? 😉

 

Samtidigt tog vi självklart en drös med detaljerade bilder på alla bila vi har hemma just nu, tanken är att ge alla annonser ett lyft på t.ex. BLOCKET och BYTBIL.

 

Tiden har inte riktigt räckt till, men efter senaste tidens intensiva insatser kanske man kommer finna lite kvalitetstid för att ta tag i dessa otroligt viktiga bitar. Bilar för oss är till för att säljas, speciellt till dig som är grym entusiast dit våran målgrupp verkligen pekar framförallt…

 

Hursomhelst var gårdagen en otroligt rolig påminnelse om hur långt vi kommit på Superior Imports sedan starten för ca tre år sedan.

 

Det var utan att överdriva en riktig fröjd att köra alla bilar fram och tillbaka från ”fotoscenen” som vi lät vara ett nedgånget industriområde (förutsägbart, jag vet- men nära och bra…). Alla bilar inne just nu har sin säregna charm och håller hög nivå i utförande & skick.

 

Denna Nissan Silvia S15 t.ex. var för några månader sen ett projekt, men har idag förvandlats efter många timmars arbete till ett ämne för utställningar. Vad tycker ni?

 

 

Fortsätt krydda vardagen med TIME ATTACK RX-7, TOMMY KAIRA IMPREZA och PÅKOSTAD TOYTA SOARER så kan man ju inte be om mycket mer att spendera en heldag med, även om det blåste som h-vete och man hade grus i dom mest konstiga ställen på slutet av dagen!

 

Grymt lyckad dag helt enkelt. Stoffe och David är ambitiösa men samtidigt ödmjuka. Vi provade massa olika saker igår och kommer prioritera att få ut enkla men intressanta filmer.

 

Alla saker man gjorde ett försök med kanske inte gick helt hem, men som två exempel så var ju en container en lysande utpost att fota ifrån- men i slutet av dagen åkte vi till BTO och fick tack vare Mattias låna en truck med platform på. Såg ganska kul ut, men praktiskt som sjutton! 🙂

 

Stort tack till alla grabbar som jobbade på i verkstaden hela tiden dessutom (Henke, Gardell & Co).

 

Återigen: man är stolt över hur långt Superior har kommit på bara tre år; och mycket längre ska det bli! 😀

6 tankar om “En fartfylld dag av foto/film, nya bilannonser på väg ut!

  1. "Gardell" = williamson says:

    Tack själva för en skön och händelserik gårdag!
    Kul att se att utvecklingen rullar på riktigt bra! Tre år går fort!
    Vi hörs nån helg. Going back till Jönköping!
    /Williamson

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?