Idag fick man fint besök från Växjö; dags för lite äventyr!

Vart ganska förvånad när det ringde på dörren idag 1.5 tidigare än väntat och vännerna från Superior Syd kom för att fixa med Stoffes nya RX-7 och Dan med sambo Anusha hängde på för att under morgondagen hänga med till Chocklasfestivalen 2010!

 

 

Vi har hittills hunnit åka till Strängnäs Bilforum och provkört den nya Subaru Impreza (no more) STi. Dan fick äran att jämföra mot sin Forester STi, kommer ett separat inlägg om det. Blandad kritik blev det, vi tackar ödmjukast Uffe och Peter som är Sveriges bästa Subaru/Mazda-handlare enligt oss! 🙂

 

 

Nu sitter vi på Texas Longhorn och ska gotta oss med lite hamburgare och öl. Senare ikväll blir det Indiskt, så en väldigt trevlig och matglad dag blir det! 🙂

 

Har även lite smått och gott från gårdagens besök i Katrineholm, men blir nog att spara på det materialet till morgondagens VECKANS GRUS!

6 tankar om “Idag fick man fint besök från Växjö; dags för lite äventyr!

  1. Dan T says:

    ja det vart en trevlig liten ost burgare jag och stoffe tog BBB=Big Boy Burger 🙂 300g rent nötkött med en kanna öl till den, det vart inte helt fel, nästa gång skall jag ta en specialare BAB ist 🙂 ta en 450g ist en bbb med en extra biff:) å se vad de säger om den BAB= Big ASS Burger. eller så får man ta steken på ett halv kilo. Attans Micke det ända vi gör när vi har våra sociala stunder är ju att må bra med trevligt folk å en hel drös med MAT!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?