Grattis ”Danne DK” @ Mr. Cap – Nybliven Skyline R32 GT-R ägare!

Färska nyheter från Japan! En Nissan Skyline R32 GT-R i absolut toppskick är på väg DIREKT FRÅN JAPAN med Daniel ”DK” Karlsson @ MR CAP som mottagare!

 

Vi har letat länge efter en ersättare till hans gamla Skyline GT-T som tyvärr gick vidare till ”auto heaven” efter en allvarlig olycka.

 

Daniel har inte riktigt varit sig själv sedan dess då bilen för honom precis som många av oss andra är den käraste ägodelen man har.

 

Därför letade vi extra noga och tog tid på oss, och nu är en Skyline som heter duga på väg alltså. Kvitterierna var ifall det skulle bara stå ”GT-R” på bakluckan och att bilen helst var enormt väl omhändertagen med omsorgsfullt valt godis. När jag såg denna med Do-Luck kjolpaket och enormt helrätta fälgarna så hajade jag till direkt. Skadar inte att det sitter otroligt mycket mer godis på som ändå inte ger bilen en ”sönderskruvad” känsla…

 

 

Inredningen var också det som gjorde att vi kände oss beredda att satsa en slant på att få hem denna. Ta en titt på bilden till höger och säg ifall ni någonsin sett en 18 år gammal bil med så fint skick innuti?

 

 

Vi klappar oss inte på axeln för mycket nu, utan bilar i den här klassen kostar pengar. Men letar man Japansk sportbil och vill ha mer än någons gamla ”slit och släng” så är det till Japan man får vända blickarna. Utbudet är sagolikt bra när det gäller fräscha ex, och det är så vi vill jobba- ibland lyckas man t.o.m. få hem bilarna för under svenskt marknadspris vilket är extra kul!

 

Grattis Danne, vi kommer lägga ut ett galleri på bilen när den är i Japan inom några veckor.

 

Ni som under vintern är sugna på att KÖPA BIL I JAPAN kan ta och KONTAKTA OSS så kommer vi med prisförslag!

4 tankar om “Grattis ”Danne DK” @ Mr. Cap – Nybliven Skyline R32 GT-R ägare!

    • Micke_J says:

      Frågan måste såklart ställas Olle! En fin R32 GT-R börjar på ca 140k hemma och klart. Denna låg högre såklart, men då Daniel är en gammal kund och god vän till mig så fick jag fria händer i letandet = lättare hitta något prisvärt. Svårt att ge presumptiva kunder priser, men det är alltid värt lägga 10-20k över standardutbud då de fina bilarna är mer prisvärda än de i insteget/billiga klassen.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?