Sir_Pierre @ Helgens event: TTA med Alx Danielsson på Falkenberg

Sådär i sista minuten så ska jag åka till Falkenberg.

Vad händer där då?

 

Jo det är TTA race på gång..

Vad vet jag om TTA serien då?

 

Inte det minsta… För ett par veckor sedan tog iaf. Superior första stegen mot att mediabevaka racing på högsta nivå, och då med våran vän och profil Alexander ”Alx” Danielsson som gör lite av en comeback till racingen.

Race report: Alx Danielsson – TTA & Swedish GT, Round 2 Anderstorp from Superior Media on Vimeo.

Ingen märkvärdig produktion, men väckte intresse hos många och nu vart det alltså en fortsättning för både Alx och oss själva.

Men.. Som vanligt när man är ute i sista minuten så är det svårt att fixa hotell..

Men detta tar priset.. Tydligen så är TTA riktigt lockande.. För att ALLA hotell/motel/vandrarhem är fullbokade i och runt Falkenberg..

Så det gör ju bara det hela mycket mer lovande..

 

I quote

TTA – Elitserien i Racing är Sveriges nya mästerskap för landets främsta racingförare. Sportslighet och prestationer kommer alltid i första rummet och alla 16 förare tävlar på lika villkor. Bara den som är snabbast kan stå överst på prispallen.

 

Så en sport helt i min smak, Där alla har mer eller mindre samma premisser, Eller när det kommer till motorn iallafall..

Och sen är resten upp till föraren.. Till skillnad från Formel 1..

 

Sen att det sägs bli upp emot 24 grader i morgon.. Och att Falkenberg under sommaren är som ett mer moget Båstad under sommaren.. Låter ju också lovande.

 

Och… Tyvärr så missar jag något annat som jag sett fram emot sen förra året..

För er som gillar snyggare och kanske t.o.m lägre bilar så är det i helgen dags för den 2a årliga Stance Alliance träffen.

 

Denna gången är det i Malmö City som träffen är.

Tydligen ska inte vädret vara lika bra här i Malmö, Så Marcus har fixat så träffen är (eller börjar) på det nya garaget på Centralstationen.

 

Träffen ska vara på det översta däcken så man kan njuta av ev bra väder och en härlig utsikt.

Skulle vädret bli mer än bara grått så åker man ner en våning bara.

 

Mer om den träffen här

Vi kommer ha löpande uppdateringar på VÅR FACEBOOK med hur det går, men i övrigt kommer all tid spenderas till olika produktioner som ska spelas in. Mer info om vad kommer!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?