Har ni upplevt siten som ”slö” stundtals? Berätta mer!

Har efter gårdagens drabbning med en riktigt laggande hemsida reklamerat vårat abbonemang hos webhotell-leverantören.

 

Skulle därför vilja att alla våra läsare tar sig en liten stund att kommentera nedan ifall ni upplevt att hemsidan har långa svarstider. Det ger oss mer kött på benen i reklamationen…

 

Har idag enormt mycket att göra i att komma i fas igen efter en lugnare helg än på mycket länge. Auktionerna är som alltid högsta prio dock även om det stundande årsmötet och att bokslutet ska vara 100% klart inom några veckor självklart också ger en lite att bita i.

 

Tänkte under dagen med hjälp av Dan Toressons intryck från sin provkörning av nya Subaru ”Impreza” STi skriva ett lite inlägg för alla er som är nyfikna. Men just nu måste omvärlden stängas ute lite så man har fokus åter… 😉

 

 

Kommentera som sagt nedan om hur sidan fungerat senaste månaderna, uppskattas!

26 tankar om “Har ni upplevt siten som ”slö” stundtals? Berätta mer!

  • Micke_J says:

   Okay, fortsätta komma med feedback. Har ni alltid upplevt sidan så eller är det bara senaste tiden? Har blivit lovad (ännu ett) serverbyte men kommer göra anspråk på kompensation; eran tid ni väntar ska ju fasen vara värd något??! 🙁

   Per: Klockan går en timme ”fel” har jag för mig, men det låter ändå åt helsike det där.

 1. Steffen says:

  Har vid ett flertal tillfällen varit omöjligt att komma åt sidan, testade då både från mobilen och min stationära burk. Dock brukar det fungera mellan 5-15 minuter efter att man upptäckt felet. Annars så tycker jag ändå att den fungerar ganska felfritt från mobilen då man sjukligt nog kollar in bloggen allt för ofta 😉

 2. Edin Bilal says:

  Jag har upplevt sidan tvärslö sen ett bra tag tillbaka. Kan inte nämna exakt tider när det började, men det har inte blivit bättre iaf. När jag försökt surfa in på sidan på jobbet på senaste tiden så räcker inte en rast till för att komma in på sidan och sedan klicka på ”blogg”. Ungefär så slö har den varit för mig.. Så numera så startar jag mozilla, klickar på superiorimpors, lägger upp en ny ruta och sen surfar jag rundor tills jag kommit in på sidan.

  • Micke_J says:

   Riktigt tragiskt att läsa killar. Jag har själv känt senaste två månaderna att det verkligen laggat efter och man ”får vänta tills sidan börjar ladda”. Enormt frustrerande, speciellt när jag skriver mina inlägg eller ska skriva svar på kommentarer. Om ni kan ge ännu mer info om hur länge det varit såhär och om vissa tider är bättre/sämre så hjälper det!

   Tack!!!

 3. Cim says:

  Upplever att sidan är extremt seg precis när man skall in, ännu segare på mobilen även när jag sitter på WIFI uppkoppling.

  I övrigt fungerar det bra, men det är just när man knappat in adressen i adressfältet, då hinner man brygga kaffe, dricka kaffet, baka bröd, äta brödet, ja ni förstår gallopen.

  En så stor och framstående sida inom JDM-Sverige skall inte behöva drabbas av detta, särskilt när sidan faktiskt använder sidan vid marknadsföring. Segladdad sida kan innebära att nästa potentiella kund vänder sig till ett annat företag, tyvärr.

 4. Dan T says:

  ang tider kan jag säga så här: efter kl 1800 så har jag iaf fått ladda om sidan för att man inte får något svar, samt att den har vart duktigt slöa laddningstider på de olika sidorna. mitt på dagarna har jag bara märkt att sidan har långa laddningstider.
  ang: bildgalleriet så funkar det inte alls 🙁 ibland pga att det tar sjukt lång tid att få fram första bilden å sen kan det ta en jäkla tid att ladda nästa mm.
  detta problemet har jag kännt det senaste kvatalet som ett mycket störande moment med dessa kopplings och laddnings problem med bilder mm.
  sen ang bilderna i bloggen så laddas de å sen när hela sidan har laddats 100% så försvinner de och lämnar bara ett tomt fält?

  Sambon Anusha säger att det är även stora problem dag tid vissa dagar, då är det tiden då alla har lunch 🙂 och då i form att den bara tuggar å kan inte koppla upp mot servern, och att från södra regionen så är det väderberoende (och då ej från de djupa skogarna i Makrilla) utan ifån Växjö centrum.
  Många dagar som man inte ens kommer åt sidan får bara ett medelande! Fel försök senare 🙁

  skall jag mejla provkörnings intrycken? av subaru STI Racing

 5. Williamson says:

  Hmm segast sida på nätet just nu!
  brukar ta lång tid att ladda upp den ca 1-2 min för att se startsidan… (om man får se den)
  Satt hos polaren inne i centrum som har 100mb lina in och ut och ändå så är det supersegt!!
  Trodde först att det var mitt ADSL på ”landet” som det var fel på 🙂
  Den har ju aldrig varit snabb som sida men det senaste halvåret har varit under all kritik….

  • Micke_J says:

   Tack återigen, det gör verkligen ont att läsa om detta. Hoppas våran leverantör är villig att kompensera oss gruvligt för detta. Man vill ju inte behöva använda citat ur era kommentarer i ett inlägg som beskriver vilken nivå deras tjänster hållt… 🙁

 6. Sälen_Johan says:

  Sidan har senaste veckorna varit lika slö som en sosse på väg ut i arbetslivet…
  Å sånna precis som sega hemsidor kan verkligen få upp blodtrycket till osunda nivåer… om jag fick föreslå att det införskaffas ALS till sidan, eller Responssystem som en del kallar det. Fullt tryck från start, å så smäller det ju fränt också! 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?