GALLERI: Superior Time Attack RX-7 på G till Elmia 2K10 – ziken.se

Äntligen! Första bilen i samarbete med WANKELREGISTRET klar till ELMIA 2K10!

 

Timingen känns helrätt för att lägga ut en shoot på en av Sveriges absolut hårigaste Mazda RX-7 FD3S, byggd för Time Attack utan att vara någon posör för fem öre!

 

 

Ni som står oss i familjen nära vet att bilen var importerad till och utvecklad av Dick ”Dille” Petersson. Ni kan se hans GARAGETPROFIL HÄR.

 

Bilen kommer vara till salu besiktad och klar inför säsong, och gör sin officiella debut i nya Time Attack utförandet på ELMIA 2K10, där den ska fronta SVENSKA WANKERREGISTRET (SWR) monter.

 

Missa inte att ta en titt på bilen samt fråga medlemmarna i den klubben mera om Wankel överhuvudtaget!

 

[nggallery id=94]

 

Ni som redan nu vet att ”den här bilen är något för mig” tar och KONTAKTAR OSS omgående för att få pris… 🙂

8 tankar om “GALLERI: Superior Time Attack RX-7 på G till Elmia 2K10 – ziken.se

 1. Niklas says:

  Synd att Dille gjorde av med bilen… Kvittar vem som köper den, i mina ögon är det alltid Dilles bil… Lite av en era som går i graven när den byter ägare:( men dock väldigt kul att den ska ställas ut på Elmia där killen kan få den beundran han ska ha för de ligger mycke blod svett o tårar bakom denna bil… Så ja säger bara grattis till Dille:)

  • Micke_J says:

   Jajamen, Dille ska ha full kredds för att ha byggt bilen enligt sina visioner. Vi har backat upp han till 100% och motorsetup var från Gzon, men som sagt så är det Dilles tid att glänsa när den frontar Wankelregistret på mässan. Welll done mate… 😎

  • Micke_J says:

   Använd den näven till att dunka dig om bröstet istället, det krävs enorm VILJA och syrligt nog ekonomi för att kunna påbörja ett så sjukt projekt. Vi kan enas om att Elmia kommer bli riiiiiktigt nice iaf… 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?