Första kontorsdagen i 2012 och spontana tankar…

Det är dags att lägga en pinne i brasan. Gasa lite mer på gaspedalen. Ge hästen mer havre; och där tog mina (kassa) metaforer slut på en gång.

Kort och gott mina vänner och läsare, så är det dags för att börja titta framåt och knyta ihop säcken på det vi ägnat oss åt senaste åren.

Vi har inriktat oss på så mycket sedan starten 2007, att det nu kommer bli ett fem-års jubileum som är mer spännande än någonsin. Det finns otroligt mycket upparbetad potential, men även en hel del att välbehövligt prioritera bort för den stora bildens skull.

Vi hade en höst av förväntat svängrum som istället användes till att bygga mer potential inför året, så att nu konkret jobba vidare på alla de man pratat med *ingen nämnd ingen glömd* till att strömlinjeforma (= 2012 års favorit till ”word of the year”) allting är en utmaning i sig.

En sak som definitivt måste bli bättre är att vinna tillbaka den mer personliga delen av Superior. Det märker jag när jag själv slås av tanken att ett inlägg som detta var det ett bra tag sedan man skrev, eller iaf. att det inte skett speciellt ofta. Oftast bara i krystade kryptiska former.

Kommer nog göra en del av er besvikna när jag säger att många av projekten kommer hållas diskreta hela vägen fram tills lansering, men jag lovar att öppna upp lite mer här på kontoret och vilka miljöer/profiler man kommer stöta på under denna resterande vinter.

Måste varit en fascinerande och samtidigt tröttsam upplevelse för våra stammisar att se hur språk och ämnen vi bloggar om ibland kan vara galaxer ifrån varandra i jämnhet. Hur många saker kan vara rena guldkornen medan andra är otroliga sömnpiller.

Det är där jag hoppas de lojala läsarna förstått att vi provat oss fram en hel del, samtidigt som många projekt enbart genomförts för att bryta lite ny mark. Allt är tillslut sin egna lilla pusselbit, eller hjälp för att hjälpa oss strukturera en ”större” framtid; och det är där erat tålamod är det som räddar oss gång på gång. Men OK, för att ni ska få ut något konkret redan nu så listar jag härmed några av våra huvudsakliga areas of focus inför säsongen 2012:

 1. Ny site som verkligen tar vara på våra mediaresurser bättre.
 2. Stor närvaro i Drifting genom att samarbeta med de vi tror har mest att erbjuda sporten + mycket mer…
 3. …en minst lika stor satsning i Time Attack, som också verkar redo för att ”växa upp” tack vare några eldsjälar.
 4. Göra Superior till något för alla samtidigt som kärnan i familjen prioriteras än mer.
 5. Bredda utbudet av tjänster, delar och bilar till salu, göra den delen av verksamheten tydligare (= bl.a ny webshop).
 6. Spika vårat nätverk av Superior Workshops där alla har råd att tryggt lämna in sin bil —> tryggt ägande av JDM-sportbil.
 7. Få bort mig personligen som en stor flaskhals i det dagliga flödet, engagera mer folk i företags-strukturen.
 8. Se till att vi själva och alla omkring oss har j*kligt kul i allt som förknippas med normalt arbete! 🙂

Första dagen på kontoret 2012, se det som en inbjudan att hänga med på tåget som tagit fart sedan länge- men som nu  kvickt stannat till på en station där alla är välkomna ombord.

Har du stilla funderingar över någonting… provat att kommentera nedan eller skriva en rad på VÅR FACEBOOK? Kan ge oväntat resultat i respons! 😉

6 tankar om “Första kontorsdagen i 2012 och spontana tankar…

  • Micke_J says:

   Ligger något i det Ronny, det är stor skillnad på att ”ge upp” över att man inte hinner med- och att vara realist över att det bara finns ett visst antal saker man klarar av att göra RIKTIGT BRA varje säsong. Vi har en två-årsplan med allting vi gör nu, sen sätter vi nya mål inför 2014. Dom som är ”in it for the long run” är de som kommer ha roligast! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?