Fars dag till sin ända, bäst present fick jag- Julian C’s nya CD!

Jaha, hur hade alla våra fäder i Superior-gänget det idag? Vet att vi har en låg snittålder i ligan men några pappor fick man gratulera idag iaf? Min gammelgubbe fick ett paket färsk ål vilket verkade uppskattas. Annars verkar intresset lågt för denna helg, ge bort saker i samband med födelsedagar och Jul etc är annars en svag egenskap hos mig. Enklast är att sätta regeln ”köp inte till mig så köper jag inte till dig”. Men det kanske är korkat när man snart fyller år (25 November)? 😉

 

Gladast var nog jag då JULIAN CASABLANCAS nya album kom i f y r a ex = det blev ett över till mig själv. Tack SONY MUSIC! 😀

 

 

Kan säga att jag tycker vissa låtar är en fröjd att lyssna på nu när man har riktig kvalite medans vissa känns lite överproducerade, Julians rätt monotona röst kan försvinna helt i vissa låtar. För mycket elektroniskt, men har man suttit och verkligen sökt med ljus och lykta efter alla småprojekt han gjort bakgrundssång till så är man faktiskt jäääkligt glad just nu med en hel CD att spela istället!

Som ni vet lottar vi i Superior-bloggen ut tre ex av denna eminenta och väldigt coola skiva till de som skriver en kommentar och lyssnar på minst en låt PÅ DENNA LÄNK! Ni får ett par dagar till på er att skriva här, sen drar jag lotten om vilka som vinner. Nu när jag dragit mig ut så ökade ju chansen markant om ni förstår vad jag menar, haha!

 

T’änkte bara för att det inte ska vara för mycket alldagligt snack (gud förbannat för sånt i en blogg) en liten teaserbild på en väldigt fin Legacy vi kommer ha på väg inom kort. Som ni ser så är det som vanligt superfin spec på den i helhet (4) och inredning (B). Kan tilläggas att den bara haft en ägare i Japan och är fullsmetad med stora Macintosh-stereon, 17″ STi fälgar mm. Kanon ”året-runt” bil! 🙂

 

 

Ny vecka och nya tag nu. Var faktiskt ute på en syndig tripp med MIN SOARER nyss för att avsluta denna söndag och fick för mig att jag vill göra en photoshoot med den innan man begraver den över vintern. Låter det som en god idé?

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?