Färdigfikat för ett bra tag framåt och kreativt värdefull vecka slut!

Idag har man haft besök hemma på kontoret, först kom en av våra färskare kunder som köpt en Soarer av oss; Thomas från Stockholm med en massa fikabröd (way too much för vissa som fick bakläxa i att behärska sitt sockersug bättre från och med nu!). 😉

 

 

(Två bitar fakta jag är medveten om: 1. Jag ser ut som en hippie. Skyll på för mycket kontorstid och mindre tid för frisörer och dylikt. 2. Min mobilkamera har passerat bäst före datum redan för ett år sedan…)

 

Thomas har sedan han köpte sin Toyota Soarer GTT-L som en av våra ”äldre” kunder bidragit med mer än bara det vanliga ”tugget” man alltid har med alla kunder.

 

Nog för att mycket handlar om hans aspirerande ”Hellaflush” planer för min Japanska favoritmodell, men mycket har man kunnat knyta lite ”affärsmässigt” intresse kring.

 

Hursom. Vi har bollat lite allt möjligt med varandra, och så fort han nu kom hem från Thailand fylld med massa intryck av den Thailändska JDM-scenen (som är otroligt stor) så bestämde vi att ta allt över en fika istället för mailväxlandet. Var enormt trevligt och ett tillfälle att prata ur sig lite med någon ”öga mot öga” mot de sedvanliga telefonsamtalen.

 

Det hann även bli en gemensam fika när min gamle vän och grafiska designer Andreas Pettersson (vars storebror Patric köpt en Evo IX av oss nyligen) kom förbi.

 

Ni kan förresten välja själva vem han är lik, brukar alltid bli alla möjliga skumma reaktioner på denna ståtliga herres utseende. 😉

 

Han hade mycket godis med sig i sin lilla dator, men nu är vi hemliga och dryga med exakt vad det skulle vara inom. Ni som följer bloggen och alla min nuvarande bollplank kommer få ta del av det snabbast möjliga, det är ett löfte.

 

Kort och gott men vi lovar att tjata om det; så är det massor på gång som går tillbaka till att förverkliga de punkter vi tog upp på ÅRSMÖTET 2010 där många stämde upp och bestämde att Superior 2011 ska vinna massor av ny mark…

 

Men nu avslutar vi på kontoret för idag och tar en nyttig promenad till MINAKO för att hämta sushi, kommande veckan blir till 90% på kontoret…

…alltså rullar bloggen på som vanligt! Trevlig kväll på er alla läsare!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?