Ellemarks upphaussade Audi TT…

Oj oj, mycket snack om denna bil inför mässan. Och nu när den visas upp givetvis en hel del folk som undrar om det verkligen var upp till bevis eller inte. Rätt knepigt att uttala mig då den lackades av samma verkstad som nu har besök av MIN EGNA SOARER som ska få en omlackering i högsta Premium klass…

Vet att Ramon, Magnus och resten av grabbarna där slet hårt med Audin och ett sista minuten färgbyte är ingen lätt utmaning. Tycker resultatet är en underbar och originel färgkombination, men det ändå är en liten bit kvar till bilen är ”klar”? Den lär väl figurera i flera mässor/utställningar under säsongen där de lyckas ordna det sista snäppet som behövs för att vara en tungviktare i divisionen.

 

Ska under dagen jaga rätt på RAMON ”DREAMMAKER” QUINTEROS och Magnus får ett litet snack som jag kanske delar med mig av senare. Nu ska jag iväg och röra på mig en sväng… 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?