Den här kommande veckan stavas B U S Y !!!

Uj och oj. Nu har jag och Gzon ihop med ödets makter sett till att detta blir en riktigt knökfull vecka. Inte mindre än fem stycken bilar ska registreras och sensationellt nog ska dem alla levereras +1 till då. Kommer bli ett helt otroligt tempo, och vi kommer lägga all energi vi kan denna vecka på att planeringen verkligen har förutsättning att klicka då.

 

Verkar dessutom som det kan bli en snöig Jul ändå, har blivit några omgångar med det vita pudret men inget som fastnar iaf. här uppe i -08 land? Ger mig chans att ta fram en bild på en Superior-bil längre bak i tiden med lite vintertema:

 

 

Så ser den inte ut idag nu när Martin Adolfsson äger bilen, och längre fram kommer den med massa godis vi tar hem till honom från T&E VERTEX  att se ännu vildare ut… 😀

 

Men tillbaka till ämnet. Efter fredag kommer vi nog sakta glida in i Juletider och ta ett kort uppehåll. Vill dock påminna om att EXPRESSKAMPANJEN där ni kan få upp till 10 000:- värde i avdrag på bilen fortfarande är igång. Nu är jag riktigt elak mot er som inte kan bestämma sig riktigt, men det räcker med att KONTAKTA OSS så lovar jag att eran Jul är räddad sen… 😉 

 

Liten risk för segare svar på våran tel då vi uppmuntrar till att skicka SMS så vi kan återkomma. Annars duger det som sagt utmärkt att höra av sig via KONTAKTA OSS! 

 

En sista bild med lite vintertema innan man lägger av för idag, sjukt nog var detta kring Påsken för två år sedan och hemfärden från ELMIA 2008!

En tanke om “Den här kommande veckan stavas B U S Y !!!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?