Dagens filmäventyr i Katrineholm!

Med backning av två av mina trognaste och bästa vänner sattes idag kurs mot K-holm för något av det ovanligare slaget: dokumentärfilmning!

 

Henrik Näsström som i dagens läge förmodligen är en av de ”longest by time” vänner man har, ville ge det en chans att öva sina nyvunna mediakunskaper från högskolan; genom att filma och redigera ihop en ”minidokumentär”.

 

Även en annan gammal vän, Viktor ”Lill-Wirre” Eriksson slog följe på enbent manér, stackaren hade ju blivit biten av en haj i Australien (absolut inte en fylleolycka, där en Ravelli-utspark rakt ner i marken bröt benet på två ställen) och gick på kryckor.

 

 En väldans frisk fläkt är han i alla lägen, trots handikapp-status för tillfället. 😉

 

Ska inte gå in på detaljer om vad vi filmade och varför. Men var många inom ligan som fick finna sig i att bli intervjuade om ämnet i sig. Hoppas man tillsammans med Henrik kan få filmen klar lagom till ELMIA 2K10

 

Utöver det en riktigt körig dag och mängden uppdrag växer för varje timme. Kul att säsongen närmar sig, man jobbar absolut bäst under press- och det finns mycket energi att ta av som dessutom bara ökar ju närmare våren man kommer. Vem kan ha tid att känna sig stressad när man längtar efter soliga dagar som denna nedan? 🙂

 

 

Hockeykväll imorgon, därför tidig sänggång ikväll och inget roligare än så. Guten nacht!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?