Checklist from hell, årsmötet närmar sig med stormsteg…

Satt under hela gårdagen för att i skrutiniös detalj utvärdera senaste tre månaderna och vad man ska försöka sopa undan från jordens yta nu innan en ytterest intensiv period där firman ska genomgå stora förändringar.

 

Vart positivt överraskad av att allting rymdes på ett vanligt linjerat A4, dock med två kolumner vilket ärligt talat är ganska mäktigt, men så ska mycket filieras in under olika kategorier som hamnar utanför en ”standard” checklist…

 

Känns skönt att nu hugga i, har begränsat antalet ärenden ute och låser i stort sett in mig på kontoret tills fredag då man åker till Växjö för att göra klart för årsmötet nu på lördag.

 

Det blir inget svårt att fixa en agenda, hoppas bara på att folk orkar lyssna på en (inför stor publik) ovan talare. 😉

 

Vill här på morgonkvisten tacka för alla som kommenterat ang. att hemsidan varit slö under en ganska lång period, med extra tanke på senaste veckorna. Vi för en dialog med vårat webhotell just nu och hoppas få en ny lösning samt fin kompensation för allt obehag väntetider ställer till med för er (tro mig, jag blir helt knäpp av detta!).

 

 

Vi återkommer med provkörningen Dan Toresson gjorde av senaste från Subaru STi senare idag, nu ska det jobbas på lite här…

6 tankar om “Checklist from hell, årsmötet närmar sig med stormsteg…

  1. DK says:

    god morgon micke kan ju börja med att säga att hela din sida går sakta som Snigeln nu kommer inte fram fort alls på superior sidan så går det att fixa????
    Hur har det gått Med Soaren???? är den hämt färdig snart????

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?