Bättre bilder på riktigt sköna fälgar!

Känt mig närmast deprimerad över att mitt internet plötsligt behagade att krångla a lá grande. Skulle åkt till ett servicecenter idag men det ställde jag in när det tog nästan två timmar totalt sett att säkerhetskopiera allt på min mobiltelefon (som också sagt upp vitala funktioner som högtalaren i själva luren). Blä!

 

Fick iaf. de sista bilderna som behövdes idag för att övertyga mig om att slå till på dessa ASTON MARTIN DB9 fälgar. Älskar de kantiga ekrarna och den distinkta böj de har. Ger mig vibbar av Volk CE28 och flera av OZ Leggera modeller men med mycket mer elegans. Får se när man fått hem dom ifall det är mer polerad finish än silver, annars kanske de lackas om till någon annan finish till nästa säsong. Är för övrigt SPEEDLINE som tillverkar dessa OEM åt AM.

 

 

 

Väldigt nöjd just nu, enormt nyfiken på om man måste börja vässa sågen när det gäller lackeringen dock. Väldigt tyst på den fronten från Dreammaker-gänget och det är oacceptabelt om man utgett sig vara ett proffs som absolut inte kommer göra en besviken trots att man ställer skyhöga krav.

 

Hoppas på svar imorn och att tysnaden är ett tecken på att de jobbat hårt med bilen. Då kvittar allt detta…

6 tankar om “Bättre bilder på riktigt sköna fälgar!

    • Micke_J says:

      Mjo, men det är snabbt förlåtet om det helt enkelt jobbat arslet av sig med bilen. Men det börjar fresta på tålamodet, och då vet säkert de flesta som följt bygget att mitt tålamod hängt med en bra bit tills det sviktade!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?