Back to basics: Inget mer kaffe & helg tillgängad Superior-bloggen!

Det är fredag och jag vet att de flesta av er bara sitter och väntar just nu på att klockan ska slå nu är det helg klockslaget. För de flesta innebär det att kunna släppa tankarna på det vanliga jobbet och kunna dröna (fint ord!) omkring, eller ägna sig åt sina intressen.

 

För Superior-kontoret har helgen dock ofta förknippats med ett trevligt äventyr på event, eller att ta igen arbete på kontoret. Svart eller vitt. Och efter att ha ägnat senaste tiden åt att bli av med bagage ur ryggsäcken (inte bara negativt) så börjar det sakta men säkert börja kännas ”lätt på fötterna” igen.

 

Därför man nu bestämt att det ska dammsugas lite gallerier som legat vilandes från SELECTED FOTOGRAFER och bloggas om lite annat som legat efter lite.

 

Det är allt från några shoots, lite mer material från FRANKFURT IAA mässan samt ett till härligt socialt galleri från Superior Meet 2011. Blandat & bra som det ska vara här i bloggen, namedroppar RANISFOTO.SE och JALLEGRAPHICS som två av fotograferna som snällt väntat tills deras materal ska komma ut! 🙂

 

 

Men inte nog med det. Kaxigt nog har man även bestämt sig för att lägga av med koffein, så är idag inne på dag #2 helt fritt från något som innehåller det, och har innan det trappat ner ca 3 dagar…

 

Förhoppningen är att likt en martyr bli kvitt en stor passion, men även ett beroende för att skallen ska vara klar lagom tills att vi nu inleder en rad projekt och sållar järnet i. Egentligen allt vi någonsin varit inblandade i; och fattar beslut vi ska hålla oss till då ”mångsysslande” varit lite för stor definition Superior varit senaste året.

 

Så även om kaffe-koppen varit en av de mest dynamiska hjälpmedel man haft när en knuff behövs, så har det sviktat en del med produktiviteten sett över en hel dag; och därför hoppas man efter studier att världen ska bli lite mindre grå efter fått bort allt koffein ur kroppen.

 

Har konstigt nog sovit sämre än någonsin senaste två nätterna, vi får se hur helgen blir när man vänder på dygnet lite för att få lugn och ro att skriva lite…

 

Vill passa på och tacka alla er lojala besökare här i bloggen, även om FACEBOOK-GRUPPEN varit ett riktigt kul och spännande nytt inslag- så är det här all action sker.

 

Därför vi uppmuntrar er att alltid kommentera, alltid länka folk hit; men givetvis blir vi också glada för att ni GILLAR Superior på FB. Vi ska nog hitta perfekta balansen för detta till 2012. Trevlig helg!

5 tankar om “Back to basics: Inget mer kaffe & helg tillgängad Superior-bloggen!

    • Micke_J says:

      Tackar! Dag #3 snart och det är konstigt nog på nätterna som det känns som mest. Sovit PISS verkligen men nu vänds det på dygnet ett par dagar. Kroppen jävlas helt klart, men får hoppas det värsta är över tills början av nästa vecka. Ledsen man blir när det precis hade köpts in två påsar rätt fint kaffe nyligen som bara står och hånar en i ansiktet nu när man öppnar kylskåpet. 😛

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?