Aston Martin DB9 på auktion som skulle tjäna på ”stance” makeover…

m175good-friends-are-like-stars-posters_23011743Idag har det sakta fortskridit framåt med strösaker och vi närmar oss avgörande beslut i stora frågor vi för tillfället jobbar med. Vill tacka alla som är bollplank just nu, även de som bara hör av sig för att kolla läget.

 

Man har verkligen kommit till insikt om att man alltid ska ta vara på sina vänner, även om de inte längre bidrar i verksamheten längre som är mitt liv. Men är ändå lka viktigt att ha folk med distans omkring sig precis som jag själv gör till Superior (även om det som sagt till 95% är mitt liv).

 

Ikväll har jag äntligen jobbat upp en lucka för nästa (sista?) delen av ÅRSRESUMÈ 2010 by popular demand. Återigen värt att säga att det är smickrande när folk vågar säga sina åsikter och säga vad de tycker om att läsa i bloggen. Jag går alltid efter min egna magkänsla och hjärta, men varje synpunkt är superviktig för att utvecklas.

 

Men får att skriva om något relevant istället (!) så hittade jag en påkostad Aston Martin DB9 igår på AUKTION I JAPAN som var kittad med bl.a. MANSORY kjolpaket mm. mm. Men ser ni samma sak som jag…? Att bilen har en horribel ”stance” speciellt på framdäcket?

 

 

Är det inte här som vi ”utbölingar” som älskar detta med JDM och alla styling-niescher som finns inom det; skulle kunna dela med oss av otroligt värdefulla tips för att ge denna bil en helt annan helhet?

 

Vet att vi har många entusiaster här som diggar (livsstilen?) Hellaflush och allt inom den skolan av hur en bil ska se ut. Då menar jag inte de sjukaste med ”oni-camber” som i princip rullar på däckets sidan, utan de enormt smakfulla men ändå kaxiga med 100% stance!

 

Allt handlar väldigt mycket om ”stance” dvs vilken hållning som den har, och självklart är ju A till Ö att fälgarna har rätt space och lutning mot skärmarna. Det är här denna Aston Martin som för övrigt är underbar misslyckas, och helheten dras ner totalt.

 

Hoppas våra entusiaster som dagligen surfar bloggar om Hellaflusch etc kan bidra med ännu mer förklaringar, vi har ju även ett långt inlägg om saken från SIR_PIERRE bl.a. som jag tycker är oerhört läsvärt. Men jag avslutar inlägget med en bild på en Nissan Silvia S14 som har enligt mig perfekt stance:

 

 

Praktiskt? Nej, för tusan icke. Men snyggt som bara den, och då behöver man inte vara JDM-tönt för att tycka det!

 

Kommentera mer än gärna vad ni anser om dessa trender, och om ni håller med om att även supersport-bilar har mycket att lära sig med lite nytänk!

4 tankar om “Aston Martin DB9 på auktion som skulle tjäna på ”stance” makeover…

  1. Erik B says:

    Hellaflush är dom snyggaste JDM bilarna enligt mig helt klart. Utan tvekan! (kanske märks på vad jag kör också)
    Evo 1-6 har oftast ganska katastrofal stance, men jag tänkte försöka få till en duglig på min 4 innan vintern är slut. Är jag galen eller kan det bli snyggt?

    • Micke_J says:

      Erik: Jag är en aning tveksam till om drivlinan mår så bra av att pilla för mycket med detta? Iaf på en gatbil? Men visst ska det gå, kolla bara alla Time Attack bilar. JRM har ju t.ex. extrem camber på sina…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?