Ännu ett busigt nyförvärv på väg från Japan; Nissan Skyline HCR32!

 

Kul med att sista pusselbiten i den container vi får kalla en av de mest spännande hittills fick något i den något mer prisvärda busbils-klassen, men ändå håller våran normala väldigt höga standard inom JDM-import; Nissan Skyline R32 GTS-T (HCR32):

 

 

Tycker den passar väldigt bra ihop med en annan äldre Skyline vi har på väg hem i samma, eller vad säger ni? Grymt skön look och lär vara ett underbart tidsfördriv när man tittar i speclistan (mer om det när den kommer erbjudas till salu inom kort):

 

 

Prisklassen för den lär hamna en bit under 100 000:- strecket hemma och klart så helt klart bland de mer prisvärda bilar vi tagit hem på bra lång tid!

 

Går jättebra att KONTAKTA OSS om du tycker redan nu den ser helrätt ut, mer info om bilen kommer så fort kontoret återkommit från sin semester! 🙂

4 tankar om “Ännu ett busigt nyförvärv på väg från Japan; Nissan Skyline HCR32!

    • Micke_J says:

      Stämmer! En ruskigt underskattad RB20 maskin, som i Japan ofta används före RB26 för att plocka mycket effekt inom ”Drugrace”. Blocket i dessa är faktiskt galet mycket rejälare än i någon annan Nissan-maskin. Så potential finns helt klart…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?