24h kvar: Måndag morgon smäller det – Action Meet 2011 filmen klar!

Nu har vi retats till evig förbannelse över de två filmer SUPERIOR MEDIA har på väg ut, och kan avslöja att vi är helt färdiga med den från ACTION MEET 2011 = release måndag morgon 06.00 —> GILLA VÅR FACEBOOK (KLICKA!) för att se den direkt vid release!

 

 

(De som är med i Superior Drivers Club får en liiite tidigare kik imorn kväll, vi hoppas ingen tar illa upp för detta då det inte är något knep- mer ett sätt att tacka alla våra ”familje-medlemmar” som ställt upp extra mycket på oss denna säsong…)

 

Filmen innehåller allt från att nödvändigt ge en smak av körningen på strippen, till (höjdpunkten) ett grymt stämningsfullt sammandrag av driftingen; och samtidigt tribute till förarna- för att avsluta med lite mer från utställningen som verkligen har en stor dos ”glimten i ögat”… 😉

 

Kort och gott allt du behöver för en riktigt härlig start på veckan, skulle inte kunna glädja oss mer än att alla ni som ha lyxen med internet på jobbet gjorde det till eran första prio på dagen att se vad vi kokat ihop!

 

När det gäller resten av denna dag så är det en liten session med Cimmys Mazda RX-7 ”Series 8” som ska ut, ska bli kul att visa vad Martin BILBILDER.SE Persson trollade ihop en kvick kväll här i Södertälje för ett tag sedan.

 

Värt att påpeka att näsa söndag är det JDM Face-off @ MANTORP PARK (fasen så fort tiden går) och att Martin kommer finnas tillgänglig där för sessions också.

 

Så vill du ha ett minne som värmer över höst/vinter samt givetvis hela livet så är det några platser kvar att boka ”solo-session” likt denna med honom. Kommentera nedan för att lämna en intresseanmälan och få mera info… 🙂

 

Galet mycket på gång nu, inte nog med ovan nämnda film och Time Attack/Trackday så är det ju även strax release av storfilmen från GATEBIL MANTORP 2011 samt  VALLÅKRATRÄFFEN 2011

 

…men det är bara ”hold stumt” och köra hårt. Nämnde jag ett ”Superior Meet” på horisonten kring slutet av September också?!

2 tankar om “24h kvar: Måndag morgon smäller det – Action Meet 2011 filmen klar!

  1. David.J - Superior Media says:

    Ja äntligen är den klar..fyfan va skönt…denna veckan har varit sjuk!!! Tur man haft semester annars hade man aldrig hunnit med å få den klar…har suttit med filmen varje dag…nästan varje dag i ca 10timmar..både fredag och lördag satt ja uppe till kl 05.00. Men de är det värt för att ni ska få nått kul/bra att titta på (hoppas ni tycker de iaf)…ikväll blir det tidigt i säng för att börja jobba imorgon igen…men i veckan fortsätter arbetet med Gatebil Mantorp filmen, bara liiite kvar på den nu…den ska ut innan helgen..!

    • Micke_J says:

      True, det är egentligen fantastiskt att vi gjort en film som ändå hamnar på strax under 10min totalt och med så stor variation på en vecka från början till slut. Riktigt bra jobbat David, ska bli kul och se vad folk tycker om den- så kommer stora stygga Gatebil-filmen efter det…! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?