24 timmar innan avresa till Frankfurt + ankommande JDM-container!

Denna vecka blir ännu en sån där ”ska vi se om vi överlever detta” i tempo då vi som #1 ska till FRANKFURT IAA BILMÄSSAN 2011 redan imorn då jag och Rani Giliana tar flyget ner, samt att det kommer en container lastad med tuuunga JDM-bilar samma vecka!

 

Det har inneburit en helt ny standard på förberedelser, och jag är idag faktiskt rätt nöjd med hur det ser ut. Ett litet ryck i eftermiddag innan det ska varvas ner lite, samt en tidig uppstigning imorn- så bör allt vara i sin ordning för att båda de stora händelserna ska gå bra.

 

Får passa på och tacka Martin BILBILDER.SE Persson för att ha tagit ett bra ansvar för att hårdanalysera det hela vansinnigt intensiva schemat av premiärer som kommer gå av stapeln första dagen i Frankfurt.

 

Genom att splitta oss i två team kommer vi försöka vara på plats och uppleva de viktigaste märkenas premiärer på ett effektivt sätt. Ska bli otroligt spännande!

 

Går man sedan vidare på denna container som ska komma med fyra otroliga JDM-pärlor så känns även det bra då manskapet utökas under de kritiska fredag+lördag då jag lovar vi ska dela med oss av mycket kring det som sker. Vet inte riktigt vilken bil jag ser mest fram emot av de som burken innehåller, men är lite dryg och säger att eftersom jag är minst nervös för denna så väljer jag den- Nissan Skyline DR30 Turbo-RS X:

 

 

Men jag lovar att den är den slöaste och skabbigaste av alla fyra, så förutom dess otroliga kultighet och entusiastvärde så är den väl på pappret inte den mest attraktiva, utan då kanske man får välja någon av dessa två otroligt välbyggda pure JDM-quality parts used fordon istället:

 

Adam Olssons Nissan Silvia 2002 ”L-package”:

 

[nggallery id=312]

 

Alex från ö-viks Mazda RX-7 ”RE-Amemiya N1 widebody” -99:

 

[nggallery id=220]

 

Det är lite tråkigt och för oss pinsamt hur länge det tagit för bilarna att komma hem, men faktorer man inte kunnat påverka har spelat in- och vi har lärt oss ännu mer trots gedigen kunskap av ca 50-talet containrar gjorde att man ändå var förberedd på det mesta…

 

Då vet ni officiellt att Superior-bloggen gör en mix av att ”gå till sina rötter” och verksamhetens primära inriktning denna vecka, men även tar nya kliv uppåt när det gäller mediabevakning.

 

My oh my, när detta är över och vi hunnit bearbeta mycket annat som snart brakar sönder dörrarna på ”vårat lager” i media etc så blir det en weekends stritk semester tror jag… 😉

En tanke om “24 timmar innan avresa till Frankfurt + ankommande JDM-container!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?