TRÄFF-TIPS: STHLM JDM Autofest + Gokart-körning, 13 Augusti!

Tänkte såhär i farten tipsa om en träff som alla er som vill träffa lite JDM-nördar och dessutom få möjligheten att köra en hel del Gokart. Det är CLUB-JDM som har sin årliga (?) Autofest-träff den 13 Augusti där de flesta från deras forum och andra inbitna ska svänga ihop en riktigt trevlig dag!

 

 

Vet redan nu att två av bilarna på bilden ovan kommer, och förhoppningsvis lockar de fram flera ur den lilla klick ”stance/flush”-entusiaster som man ofta förknippar med detta gäng; men alla är välkomna såklart!

 

Det kommer även finnas ett ypperligt tillfälle för att köra en hel del Gokart på plats, så IN OCH LÄS MER om träffen för att boka in det. Vårat schema tillåter tyvärr inte det, men därför puffar vi för folk som lägger ner mycket jobb på att ”sprida hobbyn” och ”JDM” här i Sverige istället.

 

Bjussar på SUPERIOR MEDIAS film från förra årets träff, som hölls i ett P-garage och hade annan karaktär- men samma sköna inramning:

 

Autofest Stockholm Juni 2010 – Superior Syd from Superior Media on Vimeo.

 

Enough said, om någon beger sig till träffen vore det kul med lite kommentarer eller dylikt. Nu ska det jobbas vidare med alla bilder & filmer vi har på väg ut- missa inget av det genom att FÖLJA VÅR FACEBOOK! 🙂

6 tankar om “TRÄFF-TIPS: STHLM JDM Autofest + Gokart-körning, 13 Augusti!

  1. Chippen says:

    Var deltagare förra året och tog hem andra priset med min gamla MPS (som syns i filmen med), blir nog att åka dit och kolla iår bara då varken Rx 7:an eller nya MPS:en är i utställningsskick än

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?