Pagani Huayra, Lexus LFA, Aston Martin One-77 – Marry, F**k, Kill.

Den leken känner ni nog alla till.

 

Man väljer 3 brudar, Och så måste man välja vem man vill gifta sej med, Vem man vill sätta på och vem man vill döda.. And you must choose (Wu-Tang nostalgi)

 

Och här har vi det nu i bil form.

 

Inte att du bokstavligen marry, fuck , kill.

 

Utan vilken bil skulle du vilja äga för livet ut.

 

Vilken bil skulle du vilja glida i för en helg, Pressa skiten ur på en bana osv, men bara över en helg, Eller en dag.

 

Och vilken skulle du inte bry dej om du aldrig mer ens fick se, Varken live eller på bild?

 

Nu glömmer vi alla prestanda siffror… Vi glömmer att dessa 3 bilar representerar det absolut bästa och dyraste vi har på vägarna.. Och dom mest imponerande sugmotorerna vi förmodligen kommer få se.

 

 

Nu går vi strikt efter utseendet.. Och känslan bilarna ger oss.

 

Vilken bil hade men velat se stå i sitt garage varje dag.. Vilken bil hade man kunnat gå runt i timmar och inspektera i detalj?

 

Vilken bil nöjer du dej med en helg.. en dag.. Kanske bara gå o kolla på en bilmässa eller hos en återförsäljare.

 

Och vilken bil skulle du kunna radera helt från ditt liv?

13 tankar om “Pagani Huayra, Lexus LFA, Aston Martin One-77 – Marry, F**k, Kill.

 1. Steffen says:

  Strikt efter min smak så får jag säga som såhär. Äga Lexus, Leka Pagani, Hata Aston Martin. Anledningen för mig är att Astonen ser ut som en plastikopererad DBS och det blev inget exhalterande resultat där. Paganin är ju jäkligt trevlig å jag kan tänka mig att interiören inte går av för hackor men jag vet inte riktigt hur de tänkte när de designade nosen, den ser ju ut som en jäkla valhaj, vore det en Pagani Zonda istället så hade ju valet inte vart svårt :P. Till sist har vi då Lexus, väldigt vulgär med sina trekantiga detaljer, nästan på gränsen till äcklande där med men helheten osar banräser och det är därför den skulle hamna i mitt garage 🙂

  • Micke_J says:

   Aj aj aj! Kan detta vara den svåraste (och mest burdusa) frågeställning vi haft hittills i bloggen?!

   Jag erkänner direkt att det enklaste valet är helt klart att Aston Martin går DIREKT in i mitt garage, vill ni ha en vigselceremoni ställer jag upp på det med. Den bilen går ALLT helrätt…!

   Sen då till det svåra, och det är nästintill omöjligt att vinkla det ”rätt” i vilken man helst vill undvika att skrota- och vilken man helst hade en riktigt grisig trackday på Mantorp med.

   Men jag måste nog säga att nya Pagani inte heller gav samma vibbar som Zonda R så är därför sjukt nog en besvikelse. Samtidigt är Lexusen en otroligt vacker och ingenjörsmässigt perfekt byggd bil att det känns ungefär som att man skulle få samma nöje med den som en Taco-kväll på vita Cerrutti-dukar! Så vad fasen väljer man, är ju bara intetsägande nu men… Jag busar med Pagani för dess förmodligen brutala körglädje och mer exhalterande upplevelse, och LFA får gå till skroten!

 2. SIR_Pierre says:

  Alltså.. Jag FÖRSÖKER ju att strikt gå efter utseendet.. Men jag är ingen ytlig kille (Yeah right)

  Lexus är ju den som ger mest trygghet.. säkerhet.. användavändlighet.. billigast i drift (Hoppas jag verkligen) Och.. En bil jag hade vågat parkera nånstans utan vakter och oro.. snygg men skriker inte ”Jag är skitsexig, kolla på mej)

  Riktigt giftemålsmaterial alltså..

  Och Zonda är ju den här vilda partybruden ifrån Brazilien med GRYM kropp och som man VET inte är feg i sängen..
  Verkligen inte flickvänsmaterial, kanske t.o.m en butherface brud,men rolig för en helg. Precis som ni säger med Zonda så är C9an en sån brud som verkade skitvettig på facebook, Grymt snygg på sina bilder,, Men sen visade sej att hon var inte så snygg live och en riktig partyprinsessa.. Men du vill inte dissa henne helt ändå.

  Och Aston.. Är som min högstadiekärlek.. En supersnygg tjej som pajade allt när hon skaffade silikon och linser… Hade kunnat go all the way.. Men hon försökte laga nått som inte var trasigt.

  Aston ser tyvärr ut som en eftermarkandskittat ”Vanlig” Aston.. Typ nått Mansory skulle kunna göra.

  Lexus = Marry
  Pagani = Fuck
  Aston = Kill

 3. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  De va ju inte svårt.
  .
  Aston Martin går bort direkt. Precis som steffen skriver ser den ut som en plastikopererad DBS. Alltså skit ful i mina ögon. Så den kan gå direkt till skroten.
  .
  Sen blir det lite svårare. Gillar inte nya paganin så mkt som förra. Zonda R t.ex är ju porr. Fronten ser hel lustig ut på den nya. Men det andra är riktigt nice. Säkert en jävla fin bil att köra också. Man skulle säkert kunna få mycket brudar med denna bil då den är väldigt sexig i sitt formspråk. Men iom jag redan har hittat min kvinna för livet så får den räcka för att glida en helg.
  .
  Lexusen har ju ett jävulskt fint ljud. Designen är inte på topp men helt klar är det race över den. Säkert pålitligare än de andra också. En bil man kan rasta på banan hela dagarna.
  .
  Skulle nog bli såhär.
  .
  Lexus – Marry
  Pagani – Fuck
  Aston Martin – Kill

 4. Adam Wangan Meet Crew says:

  Lexusen om man bara ska gå strikt på utseendet 😀 och ljudet fyfan!!
  Paganin runt banan 😉
  Dödat Aston utan o ens tänka 5 sekunder.. den och Paganin är så fruktansvärt ful!

  Lexusen är så stilren och en Lexus ja, det är ALLTID en lexus 🙂
  Man vet vad man får då 😀 känns mer som en säkrare av dem tre med..

  Aston Martin gubb bil?
  Måste hålla med pierre där med, ser ut som nåt mansory kokat ihop.. och dem tycker jag för övrigt gör om bilar som ser hyfsat bra ut till ren skit som man inte ens vill titta på.. mer än om man är tvungen.. att se skiten..

  Paganin, stoooooor besvikelse att den var SÅ ful.. Zonda R var ju tokfet 😉 visst dem vill vara unika men tror deras nya bil kommer göra att dem blir av med kunder mer än att håller dem kvar..

  • Micke_J says:

   Lustigt att man verkar helt ensam om att vara helsåld på 1-77? Visst är det en extrem utsvävning i varje form, men det är ju lite av meningen också kombinerat med saker som faktiskt har funktion också.

   Alla verkar överens om att LFA är den som har överlägset högst ”genomsnitt” på alla områden. Riktigt underbar ”ingenjörs-mässigt” perfekt skapelse!

  • Micke_J says:

   Om nu 1-77an har för överdrivna linjer så menar det ju på att våra läsare knappast har den typiska Japs/smaken. Eller är det så att vi som växte upp med att digga Veilside en gång i tiden nu istället vuxit upp och har ännu mer stilren smak än andra?

   Sjukt ändå att Lexus är ensamma i sitt slag förutom tyskarna i sitt stilrena formspråk. Allt började i USA dock, vore roligt om man fick mer tid att skriva om t.ex. första Soarern och hur de hittade designen till den…

 5. Stoffe says:

  Har lyssnat på One-77:an nu. Även sett den i fler färger, ser inte riktigt så vulgär ut som på bilderna, den blir bara bättre och bättre! Och jag säger att det är den jag skulle vilja spendera resten av livet med.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?