God Morgon!

Även om detta inlägget skrivs kl 1 på natten.

 

 

När detta inlägget kommer ut så borde klockan vara 8.00 och jag borde vara vaken för en timme sedan.

 

 

Jag ska köra mot Helsingborg för att medverka på Wangan Meet 2… Med trasig bil.. Och onödigt tidig samlingstid..

 

 

Jag kommer nog inte blogga från plats, För eftersom jag inte klurar ut att använda denna bloggen på min PC så lär ja inte klura ut det på min iPhone i heller.

 

 

 

Men för att ni ska ha nått att roa er med sålänge på bakfyllan så kan ni ju kolla in min blogg, Där är en massa bilinlägg som inte är så värst JDM inriktade kanske, Men är ni allätare som mej så hittar ni nog nått kul att läsa.

Men lockar inte det så är där även lite ass.

6 tankar om “God Morgon!

  1. Micke_J says:

    Ser fram emot att se dina bilder och Davids filmer från detta event. superior Syd med Stoffe som lagkapten denna gång drar dessutm med sig deras demobil… 😀

    Pierre: gå in på samma adress som vanligt via mobilen, men det är klumpigt som fan så för anteckningar, fota olika bilar, prata med folk = massa material om träffen. Viktigt att du lyssnar med Adam så du som högsta prio får ut alla resultat från träffen snabbt. Kör hårt mi raggazzi!

  2. Lars says:

    Schyssta bilder på schyssta bilar. Sprang f.ö på en Superior Rx-7’a här uppe i Luleå idag, vilket var rätt speciellt. Svart, med guldfälgar. Såg den bara passerandes men den hade någon badge på huven jag inte sett på en Rx-7a tidigare. Ville bara rapportera en sighting så här uppe i norr 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?