Okay, ett till försök… Morgonupdate!

BLIR TOTALT KNäPP På TELEFONEN OCH BLOGGPROGRAMMET. NU HAR JAG SOM NI SER DESSUTOM FåTT På NåGON IHOPBRUTEN CAPS LOCK?! Så DET SER UT SOM JAG VERKLIGEN SKRIIIKER FRAM MINA INLäGG SOM N.GOT TRASIGT ADHD-OFFER! RADBRYTNINGAR äR äVEN DET TOTALT öVERFLöDIG LYX, Så DU SOM HAR PROBLEM MED HUVUDVäRK AV SVåRLäST TEXT BöR SURFA VIDARE TILL BLONDINBELLAS BLOGG ISTäLLET. DETTA KOMMER SE UT SåHäR TILLS VI äR FRAMME, MINST EN TIMME TILL… VI HAR HUNNITS PASSERA AV ETT PAR BILAR REDAN, BL.A PUPPAN OCH HANS 996 PORSCHE SOM äR GOD FöR SNABBA TIDER UNDER 1.30. VI HAR UTBYTT VäNSKAPLIGHETER På FORUM Så SKA BLI SKOJ ATT HäLSA, MEN VEM KAN FöRNEKA ATT HAN FöRMODLIGEN äR NERE  MED MOROTEN ATT KöRA IFRåN OOSS OCH RESTEN AV JDM-SVERIGE? KAN BLI KUL EFTERSPEL På DETTA… M:D V.RAT LAG HAR TAPPAT DILLE OCH ETT TAG NäSTAN ORANGEA FD3RS, MEN DEN äR På FöTTTEER NU TROTDS ALLT. GzON KOMMER LITE SENARE Då HAN MåR BäTTRE AV MER SöMN äN ATT Få TIDSTRäNA. HAN HAR JOBBAT HåRT SISTA TIDEN, Så KROPPEN TAR STRYK. FåR SE OM DET PåVERKAR HANS PRESTATION IDAG NåGOT. HAN HAR JU ROBIN AKA PHANTOM MED SIN SUPRA SOM GETT SIG FAN På ATT SLå OSS. GåRDAGENS TRäNING GICK HAN 1.29,X MED RUM ATT FöRBäTTRRA. WE LOVE A PROPER DOGFIGHT, Så KöR HåRT! LOVAR VERKLIGEN LEVERERA MåNGA INLäGG IDAG EFTER TIDIGARE PROBLEMATISKA LIVEBLOGGAR. Så SE TILL ATT KOMMMENTERA MYCKET FöR ATT SPORRA!

4 tankar om “Okay, ett till försök… Morgonupdate!

  1. Wolf says:

    Låter som d kan bli hett ¨på face offen =) hr precis laddat med Fil o Start o strax anländer bilen så vi kan lasta däcken åt carlsson o ånga på neråt… under 2 timmar kommer färden ta.. framme senast 12.. lagom till lunchen alltså =)

  2. Lillvirre says:

    Hahaha Fy fan så kul de va när du skrev i bilen från mobilen!! Det är väldigt lätträknat vad som kommer förbi ditt lugn men jag tror vi hittade en ny grej igår.. Nokia N97!!! (Plus synkningen mellan Nokia – Dell modell äldre – 3Connect) Mycket bra

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?