”Well I eh, um… Spent the whole day re-organizing my desk?”

Äntligen vid en dator efter en l å n g dag av storstädning som skulle ge kontoret ett facelift. Har hållt ca ½ delen av det väldigt rent och genomtänkt, men andra halvan har absolut inte nyttjats som den ska.

 

Fick iaf. ett ryck idag efter att det var tvunget att köras iväg en del bröte och allmänt fix av resten av lägenheten. Hade ärligt talat friare eftermiddag och kväll än på mycket länge, så det vart ett rejält pass av bökande där man t.o.m. glömde bort att äta.

 

Morgondagen kommer nog bli rätt stressig då checklistan var inaktiv. Men men, skådar man resultatet så ångrar jag inte att det blir lite mer tempo imorn istället. Den hemliga matematiken bakom att anpassa sin miljö och förutsättningar för att få mer gjort = öka effektiviteten borde ge lite hjälp på traven tycker man…?

 

Oerhört lättad och redo att hugga i med råge nu, dags att fylla stora whiteboarden med alla spännande projekt som just nu gömmer sig på hemliga portföljen! ( 😉 )

 

Ska göras bra mycket mera än såhär, men man får ta allting i steg och man har ju inte fri kredit hos Kinnarps heller så det blir att improvisera en hel del istället.

 

Sen var vi där igen med att verksamheten alltid äter upp mycket effektiv tid ens för att klara den dagliga driften, så ”5 välbehövliga minuter att fixa x saker på” kan ha en förmåga att hamna i kläm- men kommer slita hårt för att hålla ordningen här framöver nu…

 

Roligare än så har det inte varit på Superior Imports idag, men hoppas natten på AUKTIONER I JAPAN har mer att bringa. God natt på er allihopa! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?