Vissa längtar efter Julklappar, andra efter sin kommande Evo eller GT-R!

Idag har vi lite mer positiva vibbar i bloggen, är fortsatt rätt segt i kropp och psyke men ingen idé att gnälla utan imorn blir det läkarundersökning för att kolla upp allt efter bilolyckan man var med om.

 

Så nog om det, haft en dag där flera bitar fallit på plats och man fått tillfälle att ge folk som väntat på info uppmuntrande nyheter. Som ni såg tidigare idag så är det även på gång med gruppköp på bussningar, stötdämpare och bromsar. Är en av de saker man haft på lur nyligen, även en stor order från Japan på ett gäng ”speedcuts” och annat lull-lull ska fixas inom kort.

 

Det inlägget i huvudsak ska handla om är dock den container vi har på väg som landar i Katrineholm strax efter årsskiftet.

 

Kan lova att det i synnerhet är två gentlemän som väntat på den extra länge, nämligen Daniel ”DK” Karlsson och Patrik Ladublå.

 

Man kan ganska skämtsamt säga att de har ungefär 25% var av innehållet i denna burk eftersom det är totalt fyra bilar i en 40 fots container.:

 

Daniel ”DK Karlssons Nissan Skyline R32 GT-R ”Bluray”:

 

[nggallery id=195]

 

Patrik Ladublås Mitsubishi Evo IX aka ”godisbutiken”:

 

[nggallery id=193]

 

Båda bilarna håller exceptionellt skick och det ska dom göra då båda dessa DIREKTKÖP I JAPAN gjordes av kunder som krävde och betalade för det; enkelt va? 😉

 

Har även fått tillfälle att äntligen prata med ännu en kund på ett köp av samma sort, men då ska det vara fräschare Toyota Supra det handlar om istället. Finns inget mer tacksamt än att ha och göra med pålästa människor som ändå är realister, mer lättjobbat folk finns inte- bara ge raka puckar så löser sig det mesta tillslut…

 

Blir efter två lååånga heldagar på kontoret och fortfarande en del värk i kroppen att hugga in på en av de många fina födelsedagspresenter man fick:

 

Ett duktigt fylligt och gott rött vin på Amarone-druvor, tydligen det allra hetaste hos dekadenta poker-spelare som förstår sig på att allt som kostar mer än genomsnittet är bra (eller något, hö hö…).

 

Jag säger inte emot och tackar och bockar, kommer göra en så enkel måltid som Pasta Bolognese till ren njutning. Passar på att för en sista gång tacka alla som slöt upp och firade mig senast… 🙂

 

Har mycket ”pain in the ass” med att jaga ikapp det sista med årets bokslut att göra framöver dock. Blir väl en lika lugn och avslappnad Jul som vanligt = inte alls!

 

Men glädjande nog så står det på schemat väldigt få tråkiga punkter efter det, utan gasen i botten på alla stora saker vi bestämde på ÅRSMÖTET 2010 att vi ska jobba med inför kommande säsong; lets do it!

 

Får under morgondagen besök av en liten Wankel-professor också, passar väl bra medans Gzon ska jobba med sitt 20B-projekt?

På återseende imorn!

4 tankar om “Vissa längtar efter Julklappar, andra efter sin kommande Evo eller GT-R!

  1. DK says:

    Haaaa morgonens Första kommentar jippi jippi Jippi ;D snart kommer den Blåa Bulray GTR såååå!!!! jag har längtat efter att min sommar blev kort med min R34 men nu kommer jag igen och då ska försöka vara med på allt som bara går för det handlar inte bara om att kunna köra utan att synas i en sån bil 😉 tro nog alla Superior fans håller med ;D hoppas vi kan dra till med en riktig Superior träff i sommar och jag har en del STORA idéer med Mr (MJ) Micke_J så håll i hatarna för i sommar kör vi 😉

    Kram på er nu Mvh DK

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?