VIDEO: Superior-TV besöker Bilsport Vallåkraträffen 2011!

I I  I raden av en hel del nyheter för Drifting och Time Attack som är på stark frammarsch i Sveriges bilkultur släpper vi här en härlig längre video som visar upp klassiska VALLÅKRATRÄFFEN (2011).

Denna stora träff arrangeras varje år av BILSPORT utanför Helsingborg och har av tradition alltid varit ”Sveriges bästa Volvo-träff” i decennier.

Vi blev inbjudna av träffgeneralen Per Östman som ville att vi skulle visa ”träffens bästa sidor”, och även sticka hål på lite felaktiga myter om förmodligen Sveriges största bilträff utomhus.

Bl.a. att de ser hur vindarna blåser kring nya spännande trender såsom Japanska stylingbilar m.m.

Tillfället vi valde var lördag eftermiddag så ännu var den allra största massan styling-bilar och dylikt inte på plats. Men vi träffade ändå en hel del riktigt sköna människor som alla bidrog på sitt sätt att detta blev en solig super-succé!

Superior Media – Vallåkraträffen 2011 from Superior Media on Vimeo.

Som vanligt är vi jättetacksamma för att ni sprider denna film, och på VÅRAN FACEBOOK eller i kommenterar nedan tar vi emot all form av kritik för reportaget.

Vi använde till denna video en ny medlem iSUPERIOR MEDIA familjen på redigerings-sidan i Pär Bengtsson som tidigare bl.a. jobbat med TV4. Därför är vi extra nyfikna på vad ni tycker om produktionen i helhet.

Blir filmen populär och uppskattad kommer det givetvis satsas mycket på liknande klipp denna sommar- så ös på och sprid den för vinden och skriv ett par rader om vad ni tyckte! 🙂

En tanke om “VIDEO: Superior-TV besöker Bilsport Vallåkraträffen 2011!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?