VIDEO: Superior Imports sommarbilar 2K10 – By Superior Syd

Nu släpper Superior Syd sin ”trailer” för alla bilar vi har i lager (Nissan Silvia S15, Mazda RX-7 Time Attack, Toyota Soarer, Subaru Legacy, Tommy Kaira Impreza mm. mm.)

 

Det är en härligt stämningsfull film med det bästa från den dagen vi ägnade oss åt att fota och filma. Blev totalt 9st bilar som vi hade att arbeta med.

 

Allt är inramat i stilren noga genomförd redigering av David Johansson med Rob Dougans – Clubbed to Death som soundtrack. Kameran som användes var en Canon Legria HF20, självklart är allting i HD!

 

Kreativa människor blir aldrig nöjda, men jag tycker att detta måste ses av dig som är JDM-entusiast oavsett vad!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=2OCpe0Ilzn4

 

Vimeo:

 

 

Superior Imports annons teaser from Superior Syd on Vimeo.

 

Vi är mycket nöjda med vad vi åstadkommit för att vara våran första produktion, det tål att nämnas att David är hjärtat och lungorna bakom denna nya produktionssatsning med många timmar bakom både kamera och dator för själva redigeringen.

 

Ni kommer få se en film på varje bil som ska finnas i annonserna för att visa skicket mer än vad en bild kan, vi höjer med andra ord ribban rejält för hur bilannonsering ska se ut på 2K10-talet! 🙂

 

Alla dessa bilar som finns med i filmen är TILL SALU FÖR OMGÅENDE LEVERANS! Annonserna kommer stadigt uppdateras närmsta tiden med nya bilder och mer ingående specifikation.

 

KONTAKTA OSS ifall du fastnade för någon av bilarna och är i köptankar!

9 tankar om “VIDEO: Superior Imports sommarbilar 2K10 – By Superior Syd

  • Micke_J says:

   Vi ska försöka ha det som rutin att även ha video över varje bil vi säljer. Känns som betydligt bättre ”kvalité” i annonseringen, speciellt när det är så speciella bilar man säljer- då får man anstränga sig det lilla extra. Fortsätt komma med konstruktiv åt David/oss också! 🙂

 1. Steffen says:

  Tycker att det hela höll ganska bra klass på det hela. Micke såg ju riktigt hård ut i TimeAttack-7an 😉
  Menmen, lite konstruktiv kritik. Vinklarna som filmades vart ju väldigt najs men bitvis så fallerar det en aning när det gäller reflektioner. Eftersom bilarna är så pass välputsade så ser man kameran och kameramannen ganska tydligt i några sekvenser. Är ju ganska svårt och få bukt med sånt då man måste laborera en hel del med kameravinklarna.
  Menmen, två tummar upp 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?