VIDEO: Lill-Viktors 750HK singel Supra bränner däck!

Som plåster på såren för dåligt bloggande bjuder jag på en egen (rätt dåligt) filmad lite video utav en rätt elak och smått bisarr Toyota Supra MKIV. Ägaren som vi importerade bilen till, Viktor ”Lill-Virre” Eriksson har gjort hela singelkonverteringen solo- och bilen kan inte liknas något annat än ett galet busbygge!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=JeIF4Er53qs

 

Detta var efter en träff i Södertälje då vi bl.a. hängde med Cimmy som äger en RX-7 vi importerat och gett full boost-up. Viktor känner sig nöjd med vad han på egen hand åstadkommit med bilen och har den faktiskt inofficiellt till salu nu för eventuella framtida projekts skull.

 

 

Hoppas ni gillar filmen men ursäktar den dåliga klippningen och amatörmässiga kameraarbetet. Var verkligen inget mer än en spontan film. Vi kan bättre och har massa material liggandes, men då vi kom in på ämnet under en kvällsfika så bestämde jag mig för att ladda upp just detta klipp. 😉

 

Önskar er alla en god natt, nya tag imorn!

6 tankar om “VIDEO: Lill-Viktors 750HK singel Supra bränner däck!

  1. Lill-Viktor says:

    Trevligt klipp!
    Som sagt så kommer mer material från Sörmlands gator samt en ”in-car” film från Siler-Supran på Mantorp park.
    Där blir det återigen tydligt att väghållningen är ”sådär” vid gaspådrag 😉

  2. Christer says:

    Den låter elak som vanligt.. mest imponerande är väl ändå att den river loss hjulen i 200km lika lätt som den gör stillastående.. efter resor med djup dödsångest så kan man bara konstatera att den skrämmer skiten ur en..

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?