VIDEO: JDM Time Attack @ Kinnekulle 2K10 – by Superior Syd

Superior Syd har gjort det igen!

 

All action från Kinnekulle Ring när vi var där ihop med SUPRA CLUB SWEDEN komprimerat in i en härligt fartfylld film med fantastisk stämning. Se gräddan av Sveriges Japanska Time Attack bilar; Skyline, RX-7, Supra och Honda göra upp med en massa andra exotiska bilar under dagen!

 

YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=I95s_CZLvs0

 

VIMEO:

 

JDM Face Off Kinnekulle June 18th 2010 – Superior Syd from Superior Syd on Vimeo.

 

Helt klart det bästa David redigerat ihop hittills, inte så lätt att kunna kombinera alla häftiga bilar och sekvenser som fångades under dagen. Vi är enormt stolta över att bilar som vi står 100% bakom var snabbast, även om det var en strid på absoluta knivudden mot en imponerande Honda S2000 för tredjeplatsen.

 

Kom med feedback så tar vi med oss all konstruktiv kritik till nästa film, vi ökar hela tiden budget och tid för våra produktioner- så en klapp på axeln från alla entusiaster ger oss mycket! 🙂

10 tankar om “VIDEO: JDM Time Attack @ Kinnekulle 2K10 – by Superior Syd

 1. Steffen says:

  Det tar sig mer och mer för varje film. Börjar bli bra klass på det hela kan man lungt säga. Kritik då…. tja, är väl inte mycket å säga om denna gång 🙂 Intressant val och köra lite varmare färgtemp än det gamla vanliga kalla. Lite småudda (för mig iaf) men fungerar bra. Något som däremot vore intressant och se är rekordrepan (om den filmades) helt och hållet in-car i en separat film där man tydligare kan se spårval, finns ju ett och annat som man kan lära sig 🙂

 2. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  Ja nu är äntligen filmen klar och ute på diverse forum på nätet. Hoppas nii tycker den åtminstone är sevärd. Och ni får mer än gärna kommentera som bara den.

 3. Dille says:

  Bland de bästa produktionerna jag sett! Det enda jag kan klaga på är att jag önskar den va längre och det är inte ofta man känner så när det gäller bankörningsfilmer som annars har en tendens till att bli långdragna och sega, vilket denna aldrig kändes. Denna film kommer garantera gå varm på förfesterna = ). Ser fram emot kommande movies från dig, David!

  Trevlig midsommar alla.

  • Micke_J says:

   Good point Dille, jag får ta på mig att sånt finlir inte vart fixat. David har redigerat som en kung, men detaljer som sådant brukar jag speca- men hanns inte med då det varit fullt ös här ett bra tag…

 4. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  Ang varvtiderna kom jag på det själv när jag redan hade lagt upp filmen på nätet. Satt och tittade igenom filmen å så kom ja på fan, skulle haft med varvtiderna också. Men men sånt man lär sig av =). Få bli bättre till nästa gång… Det är iaf kul att filmen uppskattas. Det gör att man gladeligen lägger ner ännu mer tid på kommande filmer.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?