VIDEO: Gatebil Mantorp Park 2010 – Mästerligt redigerat av Superior Syd!

GATEBIL har genom åren gjort sig känt som det event man åker till om man vill se extrema gatbilar på sitt allra galnaste humör; en gigantisk lekstuga för bilentusiaster utan dess like…! 

 

Bara här kan du se 700-1000HK monster drifta runt banan hänsynslöst gentemot däck, sin egna bil- och även de andra deltagarna på banan!

 

Det är krig när du väl vågar dig ut från depån med din potenta räcer, allt handlar om att köra så hårt och kompromisslöst som det bara går- annars är du bara tråkig dödvikt!

 

De senaste åren har de gästspelat på MANTORP PARK, och träffen växer i takt med att svenskar samtidigt fortsätter invadera Rudskogen och andra av de flertalet datum som cirkusen pågår i Norge under säsongen.

 

Vi tog med oss ett halvt dussin folk och lika många kameror under en hel helg för att dokumentera all action paralellt med att MAJOR BY SUPERIORIMPORTS gjorde en liknande satsning med ”Phantom Supran” i blickfånget. Det kommer en egen film med allt, var så säkra. Trailer finns redan ute…

 

Vi fick stor hjälp av folket på Mantorp Park som jag utan tvekan kan säga har Sveriges mest proffesionella organisation.

 

Ett extra stort tack förutom de ovärderliga vi redan har med i filmen går till Mikael Hammarström som trodde på mig och gav oss fria händer med allt vad det innebar för att kunna samla in materialet. Tack!

 

Även de människor som på plats stöttade oss ska ha en del av äran för denna film, ni vet vilka ni är och alla småsaker med att dra en skruv hit, tvätta en bil dit- och fixa med praktiska levnadssaker… Det betyder massor!

 

Slutsnackat… Här nedan har ni filmen, lämna en liten rad i kommentarspåret så de hundratals timmar speciellt David på Superior Syd lagt ner så det känns värt det…! 🙂

 

VIMEO:

 

Gatebil Sweden 2010 at Mantorp Park – Superior Syd from Superior Syd on Vimeo.

 

YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=ueOpaNxeDTo

 

Vi hoppas ni njuter av den lika mycket som vi gjorde av att göra den. Vi uppskattar all hjälp i att länka den vidare så fler ser vilka mediala talanger vi har på Superior Imports.

 

Enjoy the show! 😀

26 tankar om “VIDEO: Gatebil Mantorp Park 2010 – Mästerligt redigerat av Superior Syd!

 1. Steffen says:

  Jahapp, nu är den då äntligen här 🙂
  Drog ju ner den från Vimeo å sen upp på TV:n med ljudet lagom maxat och resultatet är riktigt mysigt bra.
  Är en trevlig kombination och variation med slowmo, action och framförallt musiken som bidrar stort med en härlig känsla. Blev även en bra nivådelning mellan musiken och filmljudet så de inte stör ut varandra.
  Guldstjärna för den balla flygscenen vid ca 04:13 🙂
  Tycker definitivt att alla inblandade skall känna sig extra stolta, framförallt de galningar som piskade skiten ur sina bilar.
  *Applåder*

 2. Eric Ekman says:

  Helt fantastisk film, förbannat kul att ni tar er tid att göra dessa. Först tänkte jag, oh nej inte 10 minuter kommer bara kännas drygt men när sluttexten kom tänkte jag, vafan inte kan det redan gått 9 minuter… hah.. STOR TUMME UPP!!

  • Micke_J says:

   Kul med lite feedback… Hoppas man får lite kritik, vi jobbade som jag tidigare skrev kompromisslöst med detaljer enligt vårat egna tycke var viktiga. Men man kan ju bli lite ”hemmablind” också. Tack so far. 😀

 3. Sälen_Johan says:

  Helt klart värt väntan, hade gärna kommit med kritik, då jag älskar att gnälla…. Men, det var så jävla bra så jag kan bara gratulera, filmproduktioner kanske vore något att börja sälja i tillägg till bilarna?!

 4. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  tack allihop för kommentarerna. Det gör att man blir sugen på att göra nästa film.

  DK – ja kan göra en film när du gör en sån super duper rekond på en av era fina bilar…så kan du göra en likadan på min sen som tack =).

 5. Brenna says:

  Fan så bra film gubbs! Detta gjorde ni riktigt bra! Älskar verkligen depåklippen! Kul också att ni blir omnämnda utanför landets gränser! Kanske dags att öppna en MEDIADEL här på sidan micke? En egen flick där uppe där man har tillgång till filmer och bilder från eventen?

 6. Bladet says:

  Som många tidigare sagt, grymt snyggt och bra film! Används det något stedaycam stativ vid vissa filmsekvenser också eller enbart slider, handhållet och stativ? Många tummar upp! Hade varit grymt med lite mer från flygfilmningen. Bra jobb vilket fall som helst!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?