VIDEO: Det finns bara en Ken Block – Gymkhana 4 är EPIC!

Ken Block är tillbaka med ännu en Gymkhana film! Whoohooo! 😀

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=btViXvIDsi0&feature=player_embedded

 

I dagens vrålsnabba informationsålder så är detta ”old news” vid det här laget, men vart en smula chockad att den kommit ut då jag bara för någon dag sedan såg mina favoriter på Epic Mealtime (jo, jag gillar skumma saker också) gjorde en liten blänkare för det innan sitt senaste avsnitt som släpptes tisdag kväll:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=b2DMPNtPK84&feature=relmfu

 

(Hmm, man kanske skulle uppmärksammat datumet dom klart och tydligt nämner där. 😉 )

 

 

Men tack vare ett spontant besök på ALIVE.SE så såg man att mannen folk älskar kalla wannabe då han saknar stora segrar i någon serie överhuvudtaget, här med ännu en episod i en av världens mest inspirerande virals = filmer som sprids i sociala medier.

 

Lämnar resten för er blogg-läsare att diskutera. Var det den bästa hittills? Diggade ni alla ”bells and whistles” effekter de la till eller har det spårat ur? Vilken tagning var den snyggaste?

8 tankar om “VIDEO: Det finns bara en Ken Block – Gymkhana 4 är EPIC!

 1. Steffen says:

  En annan tycker att det börjar flippa ur en aning, i slutet blev man lite ”vad i helvete e detta?” Menmen, Ken Block är inte den bästa när det kommer till motorsport men han är en riktig entertainer utav toppklass 🙂
  Sen tycker jag att Micke är lite gnällig angående responsen, den gick faktiskt lite för snålt, hela baken skall stå i lågor 😉
  Fårrrrden vart ju helt klart ball å jag tycker faktiskt att en WRC-bodykittad Fiesta är riktigt snyggt, faktiskt bland de snyggaste bilarna 2011. Men….. precis som Gzon nämner så är motorljudet inte lika trevligt som en Subaru….. så med andra ord så får Mr. Block se till å hinka i en 4-skivig Wankel nästa gång 😉

 2. David.J - Superior Media says:

  Jag håller med steffen. Detta va för mkt, de har flippat ut lite nu. Första å andra va ballast tycker jag. Fiestan är dock hur ball som helst. Ja hade gärna sett mer flammor, typ ala Mad Mike :D. Respons är tufft. Kanske skulle mappa till det i subarun?! =). Och som de brukar så är det tråkigt ljud i en rad 4a med turbo. Boxer är mycket bättre :D.

 3. Ronny 'JAM' Thomasson says:

  Herr Block kör säkert bättre än många, men i sammanhanget så blir det skit. Jag tappade intresset efter en stund och har inte ens sett hela. Fick snabbspola till slutet nu eftersom fler kommenterat det.

  Som flera säger…

  Riktigt cool film. Om man gillar filmteknik, klippande, effekter, små stunts, koreografi och scripta. Riktigt cool. Ken Block. Inte så mycket. Jag förväntar mig mer helt enkelt, inte bara tekniskt vidunder i filmen.

  Samma diskussion när det kommer till en del bilbyggare. JAG kan inte bättre. Men man kan ändå förvänta sig mer baserat på tidigare erfarenheter från samma individ.

 4. Per says:

  Det är egentligen inget speciellt alls med Ken Block.
  Dom flesta rallyförare klarar av allt han gör utan problem, det enda Ken Block är bevisat är att med rätt marknadsföring kan man göra vad som helst känt!

  Bara för att inga andra rallyförare filmar sig själv sladdandes, betyder inte att ingen annan klarar av det.

  För att som du just nämnde så är Ken Block faktiskt inte speciellt bra alls i någon serie öht, men dom vet hur man marknadsför sig så han fungerar perfekt för att sladda och visa logotyper åt företag.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?